05-02-2016  - MCH Presse

Motorshow 2016 kom godt fra start

Motorshow 2016 kom godt fra start

I en skøn kombination af oktan, benzin, testosteron og malerkunst på motorcykler åbnede det hidtil største danske motorshow, Motorshow 2016, fredag i MCH Messecenter Herning. Allerede på den første time gik 1.000 besøgende gennem tælleapparatet.

Under kyndig vejledning af Thorkild Thyrring kom Motorshow 2016 fredag godt fra start i MCH Messecenter Herning. Thyrring styrede slagets gang ved en gokart-event for kendisser, som var del af messens åbning.

På deltagerlisten var blandt andre tv-værterne Jimmy Bøjgaard og Dan Sørensen, sangeren Wafande og den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen.

Allerede fra start var der flot ryk ind i de tre messehaller, som rummer Motorshow 2016. Hallerne, som er bygget op med motorveje, vejskilte, lysreguleringer og rundkørsler, er fyldt med fascinerende biler, racerbiler, militærkøretøjer og alt andet to- og firhjulsdrevet. Desuden har Motorshow stærk opbakning fra Motorcykel Importør Forening, hvilket betyder, at samtlige motorcykelmærker er med.

- Det var været en fantastisk god start. Vi er så glade for at opleve opbakningen fra publikum. Inden for den første time kom der 1.000 besøgende gennem tælleapparatet, og det øger jo bare glæden ved at arrangere sådan en messe. Vi glæder os til de næste par dage med Motorshow, siger Tino Thorsøe, partner i Copenhagen Event Company, som i samarbejde med arrangørerne fra Yamaha Supercross står bag messen.

Kunstneren Christian Hornsleth deltog også i åbningen, hvor han forvandlede motorcykler til kørende kunststykker. I det hele taget er der under hele messen et flot og stort aktivitetsprogram, hvor man både kan prøve gokart og en højhastighedstur i en el-bil samt se akrobatiske udførelser på cykler og møde teams fra Le Mans, Formel 1, DTM og DTC.

Motorshow 2016 afholdes sammen med arrangementerne Dansk Motorsport Award, som fandt sted torsdag, samt Yamaha Supercross, som foregår den 5. og 6. februar i Jyske Bank Boxen. Det hele går under det fælles navn ”Life on Wheels”.

Motorshow 2016 løber til og med søndag den 7. februar.

Se billedgalleri