11-01-2016  - MCH Presse

Motorshow 2016: Samtlige motorcykel-mærker kan opleves

Motorshow 2016: Samtlige motorcykel-mærker kan opleves

Formand for Motorcykel Importør Foreningen, Erik Blacha, ser unikke muligheder i nytænkningen af motorcykelmessen kombineret med både Dansk Motorsport Award og SuperCross.

Alle motorcykel-mærker er med, når Motorshow 2016 foregår 5.-7. februar 2016 i MCH Messecenter Herning og er en del af et nyt koncept med motordrevne oplevelser i særklasse.

Fakta:

  • Motorshow 2016 foregår i MCH Messecenter Herning fra 5.-7. februar.
  • Dansk Motorsport Award foregår den 4. februar og hylder motorsportens største talenter.
  • Yamaha SuperCross og Freestyle Show foregår i Jyske Bank Boxen den 5. og 6. februar, hvor publikum kan tabe kæben og opleve akrobatiske udfoldelser på to hjul. 
  • Læs mere på www.mch.dk eller motorshow.nu

 

Motorcykel Importør Forening bakker stærkt op om Danmarks nye motorcykelmesse, Motorshow 2016, som foregår i MCH Messecenter Herning 5.-7. februar 2016. Det betyder, at Motorshow 2016 kan præsentere et flot udvalg, der tæller samtlige motorcykelmærker.

Besøgende kan gå på opdagelse i tre, store messehaller, hvor de foruden motorcykler kan se nærmere på lækre special- og sportsbiler samt et udvalg af motorcykel-og biltilbehør. Motorshow byder på et spændende aktivitetsprogram blandt andet med mulighed for at møde teams fra Le Mans, Formel 1, DTM og DTC. Publikum kan også glæde sig til stuntshow og Tesla power. 

Motorshow 2016 markerer en ny start for motorcykelmesser i Danmark, som har holdt pause de seneste fem år på grund af den finansielle krise.

Den nyudviklede udgave af messen afvikles sammen med arrangementerne Dansk Motorsport Awardshow samt Yamaha SuperCross og Freestyle Show. Det hele samles under én oktan- og benzinduftende paraply med navnet ”Life on Wheels”.

En messe med unikke muligheder
Den flotte opbakning fra Motorcykel Importør Foreningen til Motorshow 2016 glæder arrangørerne. Og glæden går begge veje, understreger foreningens formand Erik Blacha.

- Vi bakker 100 % op om messen, ganske enkelt fordi vi ser unikke muligheder i nytænkningen af motorcykelmessen kombineret med både Dansk Motorsport Award og SuperCross. Vi glæder os meget, udtaler Erik Blacha. Han understreger, at både branchen og kørerne igen er klar til en motorcykelmesse på dansk grund.
- Motorcykelmarkedet er i fremgang, og branchen ser igen positivt på fremtiden og forventer en fortsat fornuftig og stabil vækst i de kommende år. Vi mærker helt klart en stigende interesse for motorcykler og scootere både til daglig transport og som livsstilsprodukt, og dette potentiale vil vi gerne udnytte blandt andet med aktiviteter som Motorshow 2016, siger Erik Blacha.

Yderligere information: 
Lars Green, arrangør, ASP-Event, tlf. 40 11 66 11.
Anders Ladefoged Mortensen, projektchef, MCH, tlf. 99 26 99 15.