28-01-2020  - MCH Presse

Motorshow speeder op i Herning

Motorshow speeder op i Herning

Publikum kan opleve et fuldt spækket program til Motorshow i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller.

Der bliver masser af nyheder, mærker og oplevelser for alle aldre, når årets populære Motorshow kører over startlinjen i MCH Messecenter Herning 31. januar-2. februar 2020.

Blandt de ca. 130 udstillerne finder man masser af motorcykel- og bilmærker, heriblandt alle medlemmer af Motorcykel Importør Foreningen, Jaguar/Landrover, Flyvevåbenet, DMU Børne Speedway, Aarhus Motor Klub, FDM Jyllandsringen/DTC Motorsport og Jysk Dragon Regiment Veteran Panser.
 
Se den fulde liste af udstillere på motorshow.nu

"Endnu flere biler og motorcykler." Det er overskriften for Motorshow 2020, når motor- og grejentusiaster endnu engang samles i Herning. Her kan man se alle de kendte motorcykelmærker og prøve mange af de kendte bilmærker som for eksempel Mercedes Benz, Toyota, Jaguar og Range Rover. Det er femte gang, Motorshow afholdes i MCH Messecenter Herning, og den populære udstilling er efterhånden blevet en tradition for mange.
 
- Vi kan mærke interessen for Motorshow hvert år. Udstillerne kommer igen, og der kommer flere nye til. De besøgende strømmer også til, så vi glæder os til endnu en gang at åbne dørene for en totaloplevelse, hvor man kan se, røre og prøve alt, fortæller arrangøren og manden bag ASP Event A/S Lars Green.
 
Verdenskendt drifter, en Europamester i gravko og meget mere
Motorshow byder udover de fire- og tohjulede også på masser af oplevelser for både store og små. I år bliver drift-området udvidet, og publikum kan se frem til at opleve Red Bull-drifteren Alexandr 'Grinya' Grinchuk udføre sin magi på banen. De store maskiner kan også imponere, og i Hal C kan man opleve Europamesteren i Volvo gravemaskine, den lokale vildbjerggenser, Bendt Risom agere bartender, når han blander rom og cola - med sin gravemaskine. En af Danmarks dygtigste trial-talenter, Mikkel Brade, har sin debut på Motorshow, hvor han optræder med sin trial-motorcykel for publikum, og det er bare et udpluk af det spækkede program i Herning.
 
- Motorshow er altid en oplevelse, også for os i MCH, hvor hallerne bliver fyldt med masser af hestekræfter med motorcykler, biler og masser af motorsportsaktiviteter, fortæller Anders L. Mortensen, projektchef i MCH Messecenter Herning.
   
Samme weekend som Motorshow 2020 er Jyske Bank Boxen centrum for Yamaha SuperCross & Freestyle Show for dem, der gerne vil have en unik og anderledes motorsportsoplevelse. Fredag og lørdag kan publikum igen i år opleve de bedste kørere og verdensstjerner i et spektakulært show og hæsblæsende løb med masser af action og hæsblæsende stunts. 
 
Motorshow 2020 foregår i MCH Messecenter Herning i hallerne M, G og C 31. januar-2. februar 2020. Billetter kan købes på motorshow.nu.