12-01-2016  - MCH Presse

Motorsportens stjerner hyldes med stort show i Herning

Motorsportens stjerner hyldes med stort show i Herning

Vinderne fra Dansk Motorsport Award 2015, med H.K.H. Prins Joachim i midten.

Det bliver et show uden sidestykke, når Dansk Motorsport Award den 4. februar 2016 hylder sportens største talenter og stjerner. MCH Messecenter Herning danner rammen, mens blandt andre Wafande og Rasmus Walter leverer underholdningen.

Fakta:

  • Dansk Motorsport Award afholdes i MCH Messecenter Herning den 4. februar.
  • Det er 5. gang showet afholdes.
  • Alle, som har interesse, kan være med til at præge beslutningen om, hvem der skal modtage de forskellige priser.
  • Deltag i afstemningen her: http://bilmagasinet.dk/dmsa16

 

Når Dansk Motorsport Award den 4. februar 2016 hylder motorsportens største talenter og flotteste resultater, er der lagt i kedlen til et show, der overgår alle forrige. 

Med et stjernespækket program, uddeling af 12 eftertragtede priser og plads til tre gange så mange på tilskuerrækkerne end tidligere, har Copenhagen Event Company, som sammen med DASU og DMU står bag eventen, lagt op til en spektakulær aften for både motorsports-kyndige og alle andre.

- Det er første gang showet afholdes i Herning, hvilket betyder mere plads og større show. Publikum kan se frem mod en aften med velfortjent hyldest af talenterne, og et show, der overgår det, vi tidligere har lavet, siger Tino Thorsøe, partner i Copenhagen Event Company. 

Den musikalske underholdning står Wafande, Rasmus Walter, Copenhagen Drummers, Anna David samt et dygtigt husorkester for. Og Tino Thorsøe lover, at publikum kan se frem mod en aften i topklasse.

12 eftertragtede priser
Motorsport drives af passion, og det er ofte med helbredet som indsats, at kørerne udøver deres sport. Den passion og den intensitet, de har, kan mærkes af publikum i en sal fyldt med motorsportstalenter. Dét faktum krydret med musik fra nogle af landets bedste sangere betyder, at publikum kan se frem mod en super aften – uanset, om de er motorsports-interesserede eller ej, siger Tino Thorsøe, som fortæller, at stjerner som Kevin Magnussen, Jan Magnussen og Nicki Pedersen allerede er på showets gæsteliste

Foruden at være en del af den musikalske underholdning indtager sangerinden Anna David også den ene halvdel af værtsparret. Den anden halvdel udgøres af Jimmy Bøjgaard, og sammen skal de to guide publikum gennem det store show, hvor i alt 12 priser deles ud. Priserne fordeler sig på følgende kategorier: 

Årets kører i Rally, Speedway, Banesport, Motocross, Karting og Road Racing. Derudover skal Årets Motorsportstalent, Årets Bilsportskører, Årets MC-sportskører, Årets Mekanikerlærling, Årets Motorsport Event samt FairPlay-prisen uddeles.

En weekend spækket med motorsport
Dansk Motorsport Award er startskuddet til en weekend spækket mere motorsport og duften af oktan i MCH Messecenter Herning. Fra 4. til 7. februar indtager Motorshow 2016 messehallerne. Motorshow er en helt ny messe, hvor alle de kendte motorcykelmærker præsenteres i en kulisse af lækre biler, tilbehør og masser af aktiviteter.

Fredag 5. februar og lørdag 6. februar indtager desuden Yamaha SuperCross & Freestyle Show 2016 i Jyske Bank Boxen. Her skaber fart, spænding, musik og show en motorsportsfest for alle. 

Samlet går de tre arrangementer under det passende navn ”Life of Wheels”.

Køb billet til Dansk Motorsport Award på mch.dk