04-06-2020  - MCH Presse

Musicalaudition: MCH søger beboere til Lønneberg

Musicalaudition: MCH søger beboere til Lønneberg

MCH Musical holder audition på musicalen ’Emil fra Lønneberg’ onsdag 17. juni forud for opsætningen af Astrid Lindgrens berømte fortælling i MCH Herning Kongrescenter i efterårsferien 2020.

Tilmelding

MCH Musical søger ulønnede sangere, skuespillere og dansere på minimum 16 år til alle roller. Prøverne starter op efter sommerferien, og musicalen spiller både i Herning, Aalborg og Ringsted i efterårsferien og den følgende weekend.

Tilmelding til audition onsdag 17. juni skal ske pr. mail til Rasmus Steenberg på ras@mch.dk. Sidste frist for tilmelding er tirsdag 9. juni. Herefter vil du modtage nærmere information og materialer.

For otte måneder siden nød Pippi Langstrømpe stor popularitet blandt store som små med i alt 16 udsolgte forestillinger i Herning og Aalborg. Næste familiemusical på plakaten er ’Emil fra Lønneberg’, og derfor har MCH Musical nu for alvor sat jagten ind på Emil, lillesøsteren Ida, Tyttebær-Maja og alle de andre velkendte ansigter fra Lønneberg, som skal folde historien om den godhjertede ballademager Emil ud i MCH Herning Kongrescenter til efteråret.

Forestillingen instrueres som på opsætningen af ’Pippi Langstrømpe’ af Louise Rømhild, mens Anna Skjærlund igen står for koreografien. Musikken er igen lagt i hænderne på projektleder og kapelmester Rasmus Steenberg, som glæder sig til at se en masse stærke talenter til audition 17. juni – naturligvis i overensstemmelse med de gældende retningslinjer om afstand og hygiejne.

- Vi har alle årene mærket stor opbakning til vores familieforestillinger, men Pippi sprængte alligevel alle rammer. Derfor glæder vi os nu endnu mere til at præsentere en ny Astrid Lindgren-klassiker, som med garanti også vil bringe gode oplevelser til Herning, Aalborg og Ringsted i efterårsferien, fortæller projektleder i MCH Musical Rasmus Steenberg.

MCH’s familiemusicals giver altid anledning til at se en masse spirende talenter på de skrå brædder i Teatersalen i MCH Herning Kongrescenter, men Rasmus Steenberg fremhæver et særligt ønske om, at endnu flere fra Herning vil melde sig:

- Vi er så heldige, at mange langvejsfra ser det som et privilegium at medvirke i vores musicals. Det er vi rasende stolte af. Men vi ved også, at der findes en stor talentmasse i Herning og håber at se endnu flere af dem denne gang.

’Emil fra Lønneberg’ spiller fra 10. til 15. oktober i Herning, 17.-18. oktober i Aalborg og – for første gang – også i Ringsted fra 24.-25. oktober.