28-09-2016  - MCH PRESSE

Musklerne vises frem i weekenden

Musklerne vises frem i weekenden

Foto: MCH/Lars Møller

Store muskler og veltrænede kroppe mødes i weekenden, når danske mesterskaber i bodybuilding og fitness finder sted i MCH Herning Kongrescenter.

Er du til store muskler og veltrænede kroppe i den rette posering, så bliver der i weekenden mulighed for at se nogle af de bedste på deres felt inden for bodybuilding og fitness folde sig ud på scenen i MCH Herning Kongrescenter, når Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund (DBFF) afholder årets danske mesterskaber i fitness, bikini og bodybuilding 1. og 2. oktober.

I alt skal 325 toptrænede atleter fra hele landet på scenen i Koncertsalen, hvor et dommerpanel vil bedømme deres fysik, inden den eftertragtede titel som dansk mester kan uddeles i de forskellige klasser.  
 

Gratis fitness-messe
For venner, familie og nysgerrige sjæle vil der i forbindelse med danmarksmesterskabet være en gratis fitness-messe, hvor man kan få smagsprøver og købe produkter fra blandt andre EASIS, Nutramino, Fit4Fight, Bodylab og Workoutshop, som udstiller sammen med en række andre kost- og beklædningsudstillere.

MCH Herning Kongrescenter forventer, at DM bliver besøgt af omkring 1.500 personer henover weekenden.

Dagsbilletter til DM sælges via mch.dk og koster 395,- kroner.