28-05-2021  - MCH PRESSE

Naturen slår rødder på Formland

Naturen slår rødder på Formland

Arkivfoto: MCH/Tony Brøchner.

Skønne planter, plantetrends og grønne tendenser spirer frem på Formland Autumn fra 19.-22 august 2021, hvor besøgende kan gå på opdagelse i det nye område 'GREENHOUSE - Nature to the people' i MCH Messecenter Herning.

Når blomsterbranchen mødes på Formland Autumn 19.-22 august 2021, bliver der rig mulighed for at hente inspiration i et helt nyt univers med spirende, grønne trends til inde- og uderum. Det nye område 'GREENHOUSE - Nature to the people', med GASA GROUP som samarbejdspartner, inviterer besøgende indenfor i et inspirerende, grønt, levende og organisk sanseunivers, som kombinerer plante- og interiørbranchen på en helt ny måde.

- Vi har de seneste år søgt mod naturen og opdaget, at den har en afstressende og gavnlig effekt på vores velvære. Det har givet en øget lyst til at flytte naturen ind i boligen, og derfor ser vi i stigende grad, at der sker en hybrid inden for branchen, hvor blomsterhandlerne sælger interiør, og interiørbutikkerne sælger planter og blomster, fortæller Charlotte Hedegaard, kreativ konceptudvikler i MCH Messecenter Herning.

Den trend mærker man hos GASA GROUP, som ser frem til at blive en del af det nye grønne univers på Formland:

- "Nature to the people" er et mantra hos GASA GROUP. Vi tager på arbejde hver dag med intentionen om at bringe små stykker natur ud til den endelige forbruger. 'GREENHOUSE- Nature to the people' er en enestående mulighed for at blive en del af et spændende univers med en unik sammensætning af planter, blomster og interiør. Det giver os samtidig en god anledning til at forene planter med vore kunder og den endelige forbruger på ét og samme sted, hvilket er i god tråd med vores stræben efter at skabe værdi ved at bringe producenter og forbrugere tættere sammen, siger Jens Hermansen, Marketing Manager, GASA GROUP.

Hos Formlands projektteam ser man frem til, at den grønne branche bliver en del af messen:

- Gartnerier er en helt ny sektor på Formland, som vi kan se et stort potentiale i, og som ikke tidligere har været repræsenteret på messen. Vi glæder os over det nye spændende samarbejde med GASA GROUP, hvor vi kan være med til at sætte fokus på danske gartnerier og præsentere deres produkter på nye, inspirerende og overraskende måder ved at sammensætte dem med det nyeste fra interiørbutikkerne, siger Formlands projektleder, Flemming Andersen.

Et nyt grønt univers
'GREENHOUSE'-området skabes i samarbejde med blomsterbranchen og bliver en fast del af Formland fremover. Området bliver en udvidelse af 'Living & Garden'-hallen og kommer blandt andet til at bestå af et stort orangeri med udstilling af planter, blomster og interiør, et udendørsområde med højbede, krydderurter og blomster samt en workshopscene med events, hvor besøgende kan hente ny viden og inspiration til at sammensætte og præsentere både blomster og interiør i nye sammenhænge.

Hos Blomsterhandlerforeningen Floristen Danmark hilser man det nye trendområde velkomment:

- 'GREENHOUSE' er et rigtig godt initiativ, fordi det kæder alle led i branchen sammen. Samarbejdet med GASA GROUP er en stor gevinst for det danske marked og de danske gartnerier, fordi de får et helt nyt og unikt udstillingsvindue med fokus på blomster og planter. Samtidig anser jeg det også som en gevinst for de besøgende blomster- og interiørbutikker, da de får mulighed for at hente værdifuld inspiration til, hvordan interiør og planter kan gå hånd i hånd, siger Jens Poulsen, formand for Blomsterhandlerforeningen Floristen Danmark.

Formland Autumn finder sted 19.-22. august 2021 i MCH Messecenter Herning.
 

Læs mere på www.formland.dk.