16-12-2015  - Torben Kølbæk

Nederlag i sidste sekund

Nederlag i sidste sekund

Slukørede danske spillede trøster hinanden efter nederlaget til Rumænien

Tak til publikum for stemning og opbakning. Flot fight og sidste sekunds straffe-redning i ordinær spilletid rakte ikke til sejr

12.187 tilskuere skabte en fantastisk kulisse til den gyser, som kvartfinalen mod Rumænien udviklede sig til. Kvindelandsholdet kæmpede sig tilbage flere gange og stillingen var uafgjort efter 59:58 min. Da Rumænien fik tilkendt straffe i sidste sekund troede alle, det var slut. Men Rikke Poulsen ville det anderledes med en fantomredning – og Gysertimen blev udvidet med 2x5 minutter.

Jyske Bank Boxen kogte – pigerne fightede – men desværre ville den rumænske enmandshær Christina Neagu det anderledes og blev ved med at hamre mål ind. Blot tre sekunder før tid slukkedes alt håb, da Rumænien scorede til slutresultatet 31-30 og sikrede sig en semifinaleplads.

For Danmark gælder det nu om at kvalificere sig til at spille om 5. pladsen. Næste forhindring er et revanche opgør mod Montenegro på fredag  kl. 15:30. Vinderen spiller søndag om 5. pladsen mod vinderen af Frankrig-Rusland. Taberne spiller om 7. pladsen i søndagens første kamp.

Fredagens program:
13.00 France-Russia
15.30 Montenegro-Denmark
18.00 Semi Final Netherlands-Poland
20.45 Semi Final Norway-Romania

Se masser af billeder fra en nervepirrende kvartfinale i vores billedgalleri

Læs mere om kampen
Se mere på www.DHF.dk og www.denmark2015.com

Følg også VM 2015 på de sociale medier
Jyske Bank Boxens FB-side
Heart of Handball
Håndbolddamerne

#heartofhandball
#denmark2015
#griboplevelsen


Se flere billeder