07-03-2016  - MCH Presse

Nickelback til Jyske Bank Boxen

Nickelback til Jyske Bank Boxen

Oplev et energisk og hårdtslående rockshow, når det prisvindende, canadiske band Nickelback giver koncert i Jyske Bank Boxen den 8. september.

Det bliver en hårdtslående musikalsk oplevelse, når det canadiske rockband Nickelback den 8. september giver koncert i Jyske Bank Boxen. Herning er blot et af mange stop på bandets tiende verdensturné, hvor de blandt andet besøger 30 byer i Europa i efteråret 2016.

Publikum kan vente sig et stort og energisk rockshow, eller som forsanger Chad Kroeger formulerer det:

- Get ready Europe, we are bringing one hell of a loud party to our fans over there!

Tilbage efter operation
I 2015 måtte Nickelback desværre aflyse deres planlagte koncert i Jyske Bank Boxen, da forsanger Chad Kroeger skulle gennemgå en stemmebåndsoperation. Nu er operationen veloverstået, og det prisvindende band er igen klar til at indtage Europa og Herning.

- Vi er rigtig glade på de mange danske Nickelback-fans vegne, som nu endelig får mulighed for at opleve dette fantastiske rockband efter den aflyste koncert sidste år. Vi ser frem til at modtage de energiske canadiere i Jyske Bank Boxen. Det bliver rock for fuld udblæsning, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Talrige priser og nomineringer
Nickelback har cementeret sig som et af de mest kommercielt levedygtige og vigtige bands de seneste to årtier. Gruppens salg overstiger på verdensplan 50 millioner enheder, og deres uimodståelige kæmpehit “How You Remind Me” forbliver Billboards ”Top Rock Song of the Decade”.

Blandt alle disse anerkendelser er de også blevet kronet som Billboards "Top Rock Group of the Decade”. Undervejs har de modtaget svimlende ni Grammy Award-nomineringer, tre amerikanske Music Awards, en World Music Award, og en People’s Choice Award. I deres hjemland Canada har bandet modtaget 36 JUNO Award-nomineringer, og de er blevet optaget i Canadas Walk of Fame.

Det mange gange platin-sælgende band begynder touren i Helsinki, Finland, den 2. september, og med som support er de canadiske landsmænd fra rockbandet Monster Truck.

 

Billetsalget starter fredag den 11. marts kl. 10.00 via mch.dk

Læs mere om koncerten her