22-10-2019  - MCH Presse

Niels Hausgaard vender tilbage til Herning med nyt show

Niels Hausgaard vender tilbage til Herning med nyt show

Pressefoto.

Den populære Niels Hausgaard vender tilbage til Herning, når han optræder med sit helt nye show ”Du ved, hvad jeg mener…” i MCH Herning Kongrescenter 5. og 6. marts 2020.

Niels Hausgaard vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter, og grundet den store popularitet på Hausgaards tidligere shows, der er blevet udsolgt på blot en uge, indtager sangeren og komikeren denne gang Herning med hele to shows 5. og 6. marts 2020.

Det er ikke nemt at putte en enkelt etiket på den folkekære Niels Hausgaard, og det er måske netop en af grundene til, at kunstneren har optrådt for fulde huse igennem så mange år. Niels Hausgaard har turneret landet tyndt siden 1972, og ifølge ham er danskerne stadig forbavsende ens efter så mange år. Som den lune jyde udtrykker det, varierer vores lyd og hastighed efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, lyder det fra Niels Hausgaard.

Netop danskerne, og især det almindelige af det almindelige, er i fokus, når Niels Hausgaard vender tilbage med det nye show ”Du ved, hvad jeg mener…” i MCH Herning Kongrescenter 5. og 6. marts 2020. Niels Hausgaards yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de uvenlige og selvfølgelig de der smasker ved bordet. De var tidligere samlet i det, der hedder Liberal Alliance, som kun Niels Hausgaard kan formulere det. På scenen i Herning er det især danskernes fælles skæbne som eksempelvis religion og politik, der kommer under kærlig behandling.

- Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre, siger Niels Hausgaard om showet.

Niels Hausgaards show ”Du ved, hvad jeg mener…” kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 5. og 6. marts 2020. Billetsalget starter 1. november kl. 10.00 på mch.dk.