15-03-2023  - MCH Presse

Nikolaj Stokholm er vært til årets julefrokost i Herning

Nikolaj Stokholm er vært til årets julefrokost i Herning

Årets julefrokost i MCH Herning Kongrescenter 2022. Foto: MCH/Kristian Hertoft

Når årets populære julefrokost vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter 24. og 25. november samt 1. og 2. december 2023, er det Nikolaj Stokholm, der både som komiker og vært skal sikre en magisk aften med høj stemning og store smil.

Selvom årets julefrokost i MCH Herning Kongrescenter er en fast tradition, byder 2023-udgaven på mere end bare traditioner. På underholdningsfronten kan gæsterne glæde sig til at opleve én af Danmarks ubetinget mest populære komikere Nikolaj Stokholm - og som noget nyt i år får man fornøjelsen af at overvære ham både som komiker og som vært, hvor han med topunderholdning vil sikre de festglade gæster en enestående aften.

Nikolaj Stokholm færdes hjemmevant i Herning, hvor han igennem årene har nydt stor popularitet med flere udsolgte shows, og til april gæster han kongrescentret med hele fire comedyshows.

Foruden den erfarne komiker på scenen får gæsterne også mulighed for at opleve et upcoming komikertalent, Simon Tang, der blandt andet kan prale af en nominering til Årets Talent ved ZULU Comedy Galla i 2020 samt en tredjeplads ved DM i Stand-up i 2018.

Nyt liveband spiller op til dans
Udover et lattervækkende selskab med Nikolaj Stokholm og Simon Tang byder aftenen på danselokkende toner fra MCH's husorkester med forsanger Thomas Fleron i front. Her bliver der rig mulighed for at snøre danseskoene, få en svingom og fordøje den dejlige julemenu, der byder på julens klassiske favoritter.

Thomas Fleron er blandt andet kendt fra duoen De Store, hvor han i selskab med bassist Troels Skjærbæk i flere år har leveret musikalsk underholdning til landets dansegulve med hits fra 50-års sangskat.

- Årets julefrokost er en skøn og populær tradition, som vi igen i år er stolte over at kunne krydre med topunderholdning fra øverste hylde. Selvom foråret kun lige har meldt sin ankomst, betyder nyheden om komiker Nikolaj Stokholm, at man allerede så småt begynder at glæde sig til jul, siger kulturchef i MCH A/S Rasmus Kragh Hansen og tilføjer:

- Sidste års julefrokoster var totalt udsolgte, og særligt blandt virksomheder er arrangementet blevet et trækplaster - det er en god anledning til at fejre julen og feste i selskab med venner, kollegaer og andre glade gæster.

Årets julefrokost, der både er for virksomheder og private selskaber, finder sted 24. og 25. november samt 1. og 2. december 2023 i MCH Herning Kongrescenter. Billetsalget begynder onsdag 15. marts, og billetter kan købes via mch.dk.