08-04-2016  - MCH Presse

Nu lyder startfløjtet til OL-kvalifikation i Jyske Bank Boxen

Nu lyder startfløjtet til OL-kvalifikation i Jyske Bank Boxen

Der bliver masser af stemning og rød-hvide farver i Jyske Bank Boxen i weekenden. Her er det et billede fra det seneste store håndboldbrag i Jyske Bank Boxen, nemlig VM i kvindehåndbold i 2015.

Det bliver en weekend i håndboldens tegn i Herning, når det danske herrelandshold nu vender tilbage til Jyske Bank Boxen. Her havde de hjemmebane, da de sikrede sig en sølvmedalje ved EM i 2014, og nu gælder det tre kvalifikationskampe, der skal sikre holdet billetter til OL i Rio de Janeiro, Brasilien, i 2016. Kampene spilles den 8.-10. april.

Program:

Fredag 8. april 2016
Kl. 18.00: Norge - Bahrain
Kl. 20.30: Danmark - Kroatien

Lørdag 9. april 2016
Kl. 18.00: Kroatien - Bahrain
Kl. 20.30: Danmark - Norge

Søndag 10. april 2016
kl. 18.00: Kroatien - Norge
Kl. 20.30: Bahrain - Danmark

Kamptider er med forbehold for ændringer.

Der er mulighed for at få autografer af spillerne efter Danmarks kampe.

Jyske Bank Boxen har tidligere dannet ramme om store sportsbegivenheder, og alt er nu klar til at byde velkommen til danske og udenlandske spillere og publikum og være hele Danmarks hjemmebane.

- Vi glæder os til en weekend klædt i rødt og hvidt. Det bliver et glædelig gensyn med Mikkel Hansen og co. Vi er både glade og stolte over, at DHF har valgt Jyske Bank Boxen som hjemmebane for det danske herrelandsholds kvalifikationskampe til OL, siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

- Vi glæder os til at samle nationen til håndbold i verdensklasse. Det danske håndboldpublikum har før skabt en enestående og sprudlende stemning i Jyske Bank Boxen, der kunne mærkes helt hjemme i stuerne, og vi glæder os til igen at lægge rammen for den stærkest mulige hjemmebane for de danske håndboldherrer, siger han.

Danmark skal møde Norge, Bahrain og Kroatien. Alle spiller mod alle, og puljens to bedst placerede hold kvalificerer sig til OL i Rio de Janeiro i august 2016.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson udtog torsdag truppen, der skal møde Kroatien fredag aften.
Læs mere her

Der er stadig mulighed for at opleve og bakke op om de danske håndboldherrer, når de kæmpe om deltagelse ved OL.
Køb billetter her