04-06-2021  - MCH Presse

Ny dato for corona-aflyst koncert: Simple Minds præsenterer hitkavalkade i 2022

Ny dato for corona-aflyst koncert: Simple Minds præsenterer hitkavalkade i 2022

Pressefoto.

Nedlukningen af landet i marts 2020 satte en stopper for Simple Minds’ visit i MCH Herning Kongrescenter. Nu tager det skotske succesband revanche og spiller den aflyste koncert i Herning 3. marts 2022.

Der var udsigt til en koncertoplevelse udover det sædvanlige, da musikelskere fra hele landet skulle have rocket med på kæmpehits som ’Don’t You (Forget About Me)’ 11. marts 2020 i MCH Herning Kongrescenter. En verdensomspændende epidemi og som følge heraf nedlukningen af landet betød dog, at storkoncerten blev udsat på ubestemt tid. Nu har succesbandet med de skotske rødder planlagt en ny verdensturné, som bliver med stop i MCH Herning Kongrescenter 3. marts 2022 med op til 2.300 Simple Minds-fans, der kan glæde sig til en musikalsk rejse ’down memory lane’.

De skotske rockpionerer spillede i 2018 en totalt udsolgt og femstjernet koncert i København. Det samme gjorde sig gældende dagen inden nedlukningen af landet i marts 2020, hvor bandet atter høstede fem stjerner fra musikmagasinet GAFFA:

 - Det er nok yderst tvivlsomt, at vi får 40 år mere med Simple Minds, men giv os gerne mindst ti. Man bliver aldrig træt af at synge med på deres sange, lød det i anmeldelsen under overskriften ’Helstøbt optræden i halvfuld sal’ med reference til, at skotternes koncert i Store VEGA blev delt i to som følge af coronarestriktioner.

Nu er turen så endelig kommet til det midtjyske. Med stribevis af verdensberømte hits som blandt andre mesterværket 'New Gold Dream' og superhittet ’Don’t You (Forget About Me)’, der var soundtracket til filmen ’The Breakfast Club’, kan publikum allerede nu begynde at glæde sig til en forrygende aften til tonerne af de firserblæsende arenarock-hymner.

Succesfulde skotter

Det er fire årtier siden, at Simple Minds blev dannet Glasgow i 1978, og det bliver altså fejret med en verdensturné, hvor det verdensberømte rockband fra 80'erne og 90'erne kan opleves i MCH Herning Kongrescenter for første gang nogensinde.

Simple Minds toppede i midten af 80'erne, og gennem årene har bandet fyldt det ene stadion efter det andet verden over, udgivet tyve studiealbums og solgt millioner af plader. På en scene er Simple Minds’ præstationer lige så prangende som på plade, og man er garanteret godt selskab, når Jim Kerr og co. træder frem foran et publikum.

Ståkoncerten med Simple Minds kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 3. marts 2022. Det er stadig muligt at sikre sig billetter til koncerten via mch.dk.