18-01-2017  - MCH PRESSE

Ny fødevarefagmesse melder alt udsolgt

Ny fødevarefagmesse melder alt udsolgt

Visualisering: Madværkstedet.

Der bliver fuldt hus, når den nye fagmesse Madværkstedet åbner i Lokomotivværkstedet i København den 21.-22. marts 2017. Alle messens 136 stande er revet væk.

Madværkstedet

Madværkstedet er fødevarebranchens nye fagmesse med maden og det gode håndværk i centrum. Messen bliver et levende værksted med foredrag, workshops og produktpræsentationer, hvor det er muligt at hente inspiration fra 133 udstillere samt se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på maden. Madværkstedet arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheforeningen DLF - Dagligvareleverandørerne. Madværkstedet finder første gang sted den 21.-22. marts 2017 i Lokomotivværkstedet i København.

Læs mere på www.madværkstedet.dk

Der har været rift om standene til den nye fagmesse Madværkstedet, hvor hele den professionelle fødevarebranche samles til gensidig inspiration og networking 21.-22. marts 2017. 133 udstillere vil fremvise nye produkter og dele viden om netop deres niche i fødevarebranchen, så der bliver meget at glæde sig til for de besøgende på Madværkstedet, der fra 2017 og i ulige år skal supplere Nordens største fødevaremesse Foodexpo.

I MCH Messecenter Herning, som arrangerer Madværkstedet, ser man frem til den fuldt bookede messe:

- Vi glæder os over den store opbakning til Madværkstedet, og vi er stolte over, at vi her to måneder før messestart kan melde alt udsolgt. Vi ser på alle måder frem til at åbne dørene og præsentere en ny messe med et spændende program, siger projektleder på Madværkstedet Carina Høgsted Kirkegaard.
 

Messens hjerte: Det Levende Madværksted
Madværkstedet er branchens mødested, og der bliver masser af inspiration for alle. Messen bliver spækket med udstillinger, oplevelser, inspiration og networking for såvel besøgende som udstillere. Et omdrejningspunkt på messen bliver Det Levende Madværksted, hvor omkring 30 forskellige udstillere over to dage vil vise deres nye produkter, tilberede måltider og holde inspirerende workshops.

- Sessionerne i Det Levende Madværksted bliver hjertet af messen. Her har vi håndplukket en række udstillere, som får mulighed for at fremvise deres produkter i de bedst tænkelige rammer. De vil med garanti gøre sig umage, og vi glæder os til at fremvise et program, som ikke er set før, siger Carina Høgsted Kirkegaard.
 

Mulighed for faglig dialog
Én af de udstillere, der ser frem til at deltage på Madværkstedet, er brødproducenten Kohberg.

- For os er Madværkstedet et rigtig godt supplement til Foodexpo. Vi glæder os til at komme i dialog med sjællandske fagfolk, og vi ser frem til endnu en messe med fagligheden i højsæde, siger Kristina Jensen, som er Trade Marketing Manager ved Kohberg.

Karim Nielsen, administrerende direktør ved Brøchner Hotels i København, glæder sig også til som besøgende at være en del af Madværkstedet:

- Det er altid spændende at komme på messe inden for sin egen branche og hente ny inspiration. Jeg ser meget frem til denne nye messe. Foodexpo er en stærk messe, som jeg er glad for at komme på, men som københavner i branchen er det dejligt, når den supplerende messe Madværkstedet holdes i hjertet af København, siger Karim Nielsen.