03-07-2018  - MCH Presse

Ny instruktør for MCH Musical

Ny instruktør for MCH Musical

Stina Tang Frandsen, projektleder i MCH Musical, og Nicki Quist, leder af kultur i MCH, ses her sammen med Jens Frausing, der er instruktør på den kommende musical i MCH, Evita.

Det bliver den 49-årige Jens Frausing, der bliver instruktør på musicalklassikeren Evita, som opføres i MCH Herning Kongrescenter 4.-27. april 2019.

Fakta:

JENS FRAUSING
49 år, bosat i Horsens
Tidligere instruktør på bl.a. The Sound of Music, My Fair Lady, Chess, Miss Saigon og GREASE.
Var en årrække scenograf på bl.a. Fredericia Teaters opsætninger af Den Lille Havfrue, Bleeding Love og Aladdin. Har desuden mange års erfaring som produktionsleder på en række opsætninger.

 

MCH MUSICAL
Siden 1992 har MCH Herning Kongrescenter opført egne musicals hvert år. Det er blevet til opførelser af klassikere og internationale succeser som Fame, Cats, My Fair Lady, Jesus Christ Superstar, Chess og West Side Story under kyndig ledelse af forskellige instruktører. Op imod en halv million gæster har gennem årene rundet Teatersalen for at se musicals.

På 100-året for Eva Peróns fødsel opsætter MCH Musical, som de eneste i Danmark, den ikoniske musical Evita. Til dette har MCH allieret sig med den 49-årige Jens Frausing, som med solid erfaring fra musical-succeser som The Sound of Music, My Fair Lady, Chess og Miss Saigon kan se frem til at arbejde med endnu en klassiker:

- Evita har altid været med på min liste over forestillinger, jeg gerne ville instruere. Instruktørarbejdet handler om historiefortælling, og netop den musical er en stor, fantastisk historie om en fattig pige, som med en jernvilje kæmpede sig til magtens tinder uden at sky nogen midler. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og finde holdet, som skal forløse historien om Evita, siger Jens Frausing.

I MCH ser man frem til samarbejdet med den nye instruktør:

- Det er en stor glæde for os at kunne præsentere Jens Frausing som instruktør på vores næste musical, Evita. Sammen med de mange medvirkende bag og foran kulisserne glæder vi os til at lade den bevægende historie om Eva Perón folde sig ud i kongrescentret. Jeg er sikker på, der venter de mange gæster en stor oplevelse til foråret, siger Nicki Quist, leder af kultur, MCH.

Solid erfaring
Jens Frausing har bred erfaring som både instruktør, scenograf og produktionsleder og er vant til arbejde med både frivillige og talentudvikling, som har en særlig betydning for MCH Musical.

- Jeg glæder mig til at være en del af holdet og at skulle arbejde med de frivillige. Det kommer ud af en passion, når folk vælger at bruge deres fritid på at være med til at skabe noget. Sådan begyndte jeg også selv, fortæller Jens Frausing og tilføjer:

- Jeg har fulgt MCH Musical i mange år. MCH byder altid på gode forestillinger og har gode rammer. Det er et fedt sted at skulle arbejde, for MCH's musicals er kvalitetsarbejde på et højt, professionelt niveau.

Arbejdet med Evita er i fuld gang, og Jens Frausing har allerede holdt de første møder med det kunstneriske team.