02-11-2021  - MCH Presse

Ny komiker på plads: Lars Hjortshøj underholder til julefrokoster i Herning

Ny komiker på plads: Lars Hjortshøj underholder til julefrokoster i Herning

Pressefoto.

Grundet sygdom har komiker Ruben Søltoft desværre måttet melde afbud til MCH's julefrokoster, der traditionen tro byder på comedy, kulinariske oplevelser og musik 26. og 27. november samt 3. og 4. december. Torben Chris kommer stadig, mens aftenens anden komiker i stedet bliver Lars Hjortshøj.

Forberedelserne til årets sjoveste julefrokost i MCH Herning Kongrescenter er i fuld gang. Det bliver dog med en lille ændring på underholdningsfronten, da Ruben Søltoft, grundet sygdom, har været nødsaget til at aflyse alle standup-aktiviteter resten af året.

Ruben Søltoft erstattes i stedet af den folkekære komiker, standupper og skuespiller Lars Hjortshøj. Aftenens to komikere, Lars Hjortshøj og Torben Chris, er begge klar til at give den gas på de skrå brædder med sjove jokes samt en god omgang julekrydderi og julehumør.

Erfaren komiker
Lars Hjortshøj er en af de bedste performere og ypperste komikere i Danmark. Vi kender ham fra tv, radio og film. Men det er standup, der har været omdrejningspunktet for hans karriere. Hans unikke personlighed på scenen kombineret med et kæmpetalent for at skrive og levere jokes hiver ham op i en klasse helt for sig.

Han har fået hele landet til at grine med sine onemanshows, men vi kender ham desuden fra talrige tv-serier, tv-shows og spillefilm, ligesom han har lagt stemme til en lang række animationsfilm. Det hele har fået os til at fnise af pinlige optrædener, grine af fjollede jokes, sjove stemmer og fårede udtryk. Han er kvik, skarp og intelligent med sine veltimede kommentarer og vinkler på verden, og det får Herning nu mulighed for at opleve på nært hold - tilsat en rigtig god portion julestemning.

Hvaler spiller op til dans
Ud over de morsomme herrer på scenen spiller De Strandede Hvaler op til dans. Bandet leverer musikalsk topunderholdning med pop- og rock-hits fra 60'erne og frem til i dag. Der bliver rig mulighed for at snøre danseskoene og få en svingom på dansegulvet og på den måde fordøje den dejlige julemenu, der byder på alle julens kulinariske favoritter.

Julefrokosterne foregår 26. og 27. november samt 3. og 4. december og er både for virksomheder og private selskaber - med masser af plads til godt humør, gensynsglæde og julestemning. Der er stadig billetter at få til en forrygende julefrokost i MCH Herning Kongrescenter, og billetter kan købes via mch.dk.