05-06-2018  - MCH Presse / DHF.DK

Ny portion billetter sættes til salg til VM i januar 2019

Ny portion billetter sættes til salg til VM i januar 2019

Oplev håndbold i verdensklasse, når VM i herrehåndbold finder sted i bl.a. Jyske Bank Boxen i januar 2019. Foto fra Bygma Golden League: MCH/Lars Møller

Den 2. juli sættes størstedelen af billetterne til salg til VM i januar 2019, hvor håndboldherrerne endnu en gang indtager Jyske Bank Boxen.

Det er intet mindre end et brag af en håndboldfest, der er i vente, når Danmark og Tyskland slår dørene op for håndboldherrernes VM i seks forskellige byer 10. januar 2019.

Det seneste halve år er der løbende blevet sat billetter til salg til håndboldherrernes kampe i Herning og København. Den 2. juli bliver der endnu engang mulighed for at købe billetter til kampene, når størstedelen af billetterne bliver frigivet til de mange håndboldglade fans, der således kan opleve håndbold i verdensklasse på hele Danmarks hjemmebane i Jyske Bank Boxen.

Når billetterne bliver sat til salg 2. juli, vil programmet for både den indledende runde og Danmarks spilledage i mellemrunden – hvis de når så langt – ligge fast. Dermed kan man sikre sig billetter til Danmarks spilledage i både gruppespillet og mellemrunden, hvis man køber billetter 2. juli.

VM bliver skudt i gang torsdag 10. januar i Mercedes Benz Arena i Berlin, hvor Tyskland spiller åbningskampen. Samme dag spiller de danske håndboldherrer deres første kamp i København, hvorefter de rykker til Herning for at spille deres kampe i Jyske Bank Boxen 12., 14., 15. og 17. januar. Hvis håndboldherrerne spiller sig videre til mellemrunden, foregår kampene også i Jyske Bank Boxen 19., 21. og 23. januar. Semifinalerne bliver spillet i Hamborg i Barclaycard Arena, mens bronzekampen og finalen bliver spillet i Jyske Bank Boxen. 

VM-kampene bliver spillet i Herning og København i Danmark, hvor Sport Event Denmark er partner, samt i Hamburg, Berlin, Köln og München.