12-03-2021  - MCH Presse

Nye musicaloplevelser i MCH

Nye musicaloplevelser i MCH

Der er nye musicaloplevelser i vente for det midtjyske publikum i alle aldre i MCH, som netop har føjet både ’Busters verden’ og ’SHU-BI-DUA – THE MUSICAL’ til programmet i MCH Herning Kongrescenter.

Både unge og voksne kan glæde sig til nye store musicaloplevelser i MCH. Allerede i efteråret får børnefamilierne for første gang mulighed for at træde ind i Busters verden i MCH Herning Kongrescenter, når den berømte fortælling om Buster Oregon Mortensen bliver seneste medlem i MCH’s gruppe af populære musicaltitler for hele familien, som blandt andre også omfatter ’Emil fra Lønneberg’ og ’Pippi’.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores egne familiemusicals, og derfor glæder vi os meget til at byde både små og store velkommen indenfor i Busters verden i efterårsferien. Der skal nok blive noget for alle aldre at more sig over – og ja, Nannas berømte Buster-sang er naturligvis med, forsikrer Rasmus Steenberg, projektleder i MCH Musical.

MCH har i en årrække udviklet en række populære egenproducerede musicals for børnefamilier, som overvejende er produceret af dygtige frivillige kræfter på og bag scenen.

I 2019 var ’Pippi’-musicalen helt udsolgt, og trods corona og restriktioner blev også Emil fra Lønneberg i efterårsferien 2020 et stort tilløbsstykke for børnefamilierne. Flere andre byer har også stor interesse i MCH’s familiemusicals. Derfor skal Buster – ligesom Pippi og Emil – også på turné efter forestillingerne i Herning.

To nyheder på én uge
Lanceringen af ’Busters verden’ kommer samme uge, som MCH kunne fortælle, at den anmelderroste Shu-bi-dua-musical kommer til Herning i april 2022.

Shu-bi-dua-musicalen præsenteres af LION Musicals i samarbejde med koncertarrangøren Live Nation og opføres i stedet for den traditionsrige egenproduktion for det voksne publikum i 2022, da coronakrisen har haft store økonomiske og ressourcemæssige konsekvenser for MCH-koncernen.

Læs mere om 'SHU-BI-DUA - THE MUSICAL' og 'Busters Verden'.