28-09-2020  - MCH PRESSE

Nyt bæredygtigt møbel- og interiørunivers på Foodexpo 2021

Nyt bæredygtigt møbel- og interiørunivers på Foodexpo 2021

Scan Office indretter blandt andet to hotelværelser på Foodexpo. Visualisering: Scan Office.

Foodexpo har indgået et nyt samarbejde med Scan Office, som indebærer, at møbelleverandøren fylder én hal på nordens største fødevaremesse i MCH Messecenter Herning med bæredygtige møbler og interiør til hoteller, restauranter og caféer.

Fakta om Foodexpo
 

Foodexpo er Nordens største fødevaremesse og afholdes fremover i de ulige år i MCH Messecenter Herning, og i de lige år gennemføres Madværkstedet i København, næste gang i 2022.

Fagmessen arrangeres i samarbejde med HORESTA, MLDK - Mærkevareleverandørerne, DF - Danmarks Fiskehandlere, Fødevareklubben, Kost & Ernæringsforbundet, LBI - Leverandørforeningen for Bagerimaskiner og inventar, BKD - Bager- og Konditormestre i Danmark, De Samvirkende Købmænd, DSM - Danske Slagtermestre, Nærbutikkernes Landsforening, BFS - Foreningen for Storkøkkenudstyr, BKC - Branchen for Kaffe- og Convenienceløsninger samt Foreningen Kantine & Køkken.

Når Nordens største fødevaremesse slår dørene op i MCH Messecenter Herning 21.-23. marts 2021 bliver det med et endnu større fokus på møbler og interiør. Foodexpo, som henvender sig bredt inden for foodservice, detail-, hotel- og restaurationsbranchen, har gennem årene udvidet møbel- og interiøruniverset for de mange caféer, hoteller og restauranter, der besøger fagmessen. Næste år udvides universet yderligere, da et nyt samarbejde med Scan Office giver de besøgende en ny hal at gå på opdagelse i.

Scan Office indtager hal J3 i MCH Messecenter Herning, hvor de i samarbejde med en række af deres toneangivende leverandører skaber en hal med fokus på bæredygtighed. Her kan besøgende opleve to komplet indrettede hotelværelser samt udvalgte leverandører fra Scan Office, som fremviser alt fra belysning og loungemøbler til restaurant- og konferenceløsninger.

- Vores formål med at deltage på Foodexpo er at vise de besøgende mulighederne for at købe bæredygtigt eller cirkulært, uden at det bliver dyrere. Det koster ikke mere at få produceret en genbrugsstol end at få produceret en helt ny stol, og derfor vil vi gerne ud og fortælle den gode historie, om at man faktisk kan gøre noget godt for miljøet, uden at betale ekstra for det, fortæller Brian Sørensen, COO i Scan Office og tilføjer:

- Vi tror på, at genbrug bliver det nye sort. Da corona ramte os, kunne vi dog godt frygte, at det hele gik i stå med en sort økonomi a la "køb billigt og smid ud". Men der må vi bare erkende, at vi kom tilbage med dobbelt styrke. Folk vil i højere grad snakke bæredygtighed, og det glæder vi os til at gøre på Foodexpo næste år.

Hos MCH glæder man sig over det nye samarbejde med Scan Office:

- Hoteller, caféer og restauranter er stærkt repræsenteret blandt de besøgende på Foodexpo, og derfor glæder vi os over, at vi i samarbejde med Scan Office kan udvide møbel- og interiøruniverset på messen, og på den måde vise at Foodexpo er meget mere end fødevarer. Samtidig glæder vi os over, at Scan Office, ligesom Foodexpo, har et stort fokus på bæredygtighed, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder for Foodexpo.

Tre haller med møbler og interiør
Samarbejdet med Scan Office betyder, at besøgende kan se frem til at gå på opdagelse i hele tre haller fyldt med møbler og interiør. Foruden Scan Offices store bæredygtige brand- og produktsortiment i hal J3, kan de besøgende blandt andet opleve et stort galleri i hal J1, hvor trendekspert Mads Arlien-Søborg giver sit visuelle og visionære bud på de største udfordringer og bæredygtige tendenser i hotelbranchen.

Foodexpo finder sted 21.-23. marts 2021 i MCH Messecenter Herning.

 

Læs mere på www.foodexpo.dk.