06-05-2019  - MCH PRESSE

Nyt foredrag: Ole Henriksen deler sin succes i Herning

Nyt foredrag: Ole Henriksen deler sin succes i Herning

Pressefoto.

'Cremekongen' Ole Henriksen lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter 31. oktober 2019 med sit humørrige foredrag "The Ole Glow Show", hvor publikum bliver inddraget i hudspecialistens forretningssucces.

Det brede smil med de kridhvide tænder står i stærk kontrast til det solbrune ydre. I stærk kontrast til normen står desuden Ole Henriksens forretningstilgang, der er gennemsyret af positivisme, anerkendelse og livsglæde - og det med stor succes.
 
Men hvordan bærer han sig ad? Hvad er hemmeligheden bag Ole Henriksens succes? Bevarer 'cremekongen' også det brede smil og sit positive sind i selv de mest tilspidsede situationer? Det og meget mere underholder den 68-årige hudspecialist og foredragsholder med, når han gæster MCH Herning Kongrescenter med sit helt nye foredrag "The Ole Glow Show" 31. oktober 2019.
 
Når glow og forretning går hånd i hånd
For første gang nogensinde turnerer Ole Henriksen med et foredrag, der omhandler hans idérige og inspirerende tilgang til iværksætteri og evne til at skabe en god forretning. En forretning der er båret af Ole Henriksens ekstraordinære positive tilgang til livet. I sit foredrag inviterer han publikum med bag om succesen, og her kan man blandt andet blive klogere på, hvordan det er lykkedes at opbygge et verdensomspændende luksusbrand i eget navn og samtidig blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensplan.
 
"The Ole Glow Show" kan opleves 31. oktober 2019 i MCH Herning Kongrescenter. Billetter til foredraget kan købes på mch.dk.