16-12-2015  - MCH Presse

Nyt hotelkoncept ser dagens lys på Foodexpo

Nyt hotelkoncept ser dagens lys på Foodexpo

HEDE Hotel er navnet på et nyt hotelkoncept, som opstår i forbindelse med Foodexpo i Herning fra 6.-8. marts 2016. På hotellet kan besøgende opleve udstillernes produkter i et helt nyt miljø inspireret af naturen.

Fakta: 

  • Foodexpo afholdes hvert andet år i MCH Messecenter Herning.
  • Messen arrangeres af MCH i samarbejde med en komité bestående af 17 repræsentanter fra 14 toneangivende brancheforeninger inden for Foodservice og Catering, Hotel & Restaurant samt Detailhandel.
  • På Foodexpo 2016 deltager mere end 400 udstillere og 25.000 besøgende.

Når op mod 25.000 potentielle kunder besøger Foodexpo i MCH Messecenter Herning til marts, tjekker de ikke blot ind på Nordens største fødevaremesse. De tjekker også ind på HEDE Hotel – et nyudviklet, moderne boutique-hotel, hvor udstillernes produkter kan tages i nærmere øjemål i et anderledes miljø.

HEDE Hotel er udviklet og designet i samarbejde med trendbureauet Eckmann Studio og inspireret af naturen, som omgiver Herning. Således har hedens flora, fauna, klitter, brunkulslejre og græstørv spillet en rolle i ideudviklingen.

- Al inventar til hotellet bliver nøje udvalgt blandt udstillernes produkter af Anette Eckmann og hendes kreative team. Det giver ikke bare udstillerne mulighed for at præsentere deres produkter på en ny måde – men også besøgende mulighed for at få en anderledes og inspirerende oplevelse med hjem, fortæller Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder på Foodexpo.

På HEDE Hotel kan besøgende opleve skarpe taler fra Speakers Corner, som indtages af blandt andre kokken Claus Holm fra ”Holms”, Mads Arlien Søborg fra ”We Made It”, Jessica Norén fra ”Clarion Hotel Arlanda” og Fraser Doherty fra ”SuperJam”. Hotellet vil have venlig, hjertelig betjening og guidede rundvisninger.

Det er dog ikke muligt at overnatte på hotellet, som bygges op i en af MCH Messecenter Hernings haller.

Yderligere information: Projektleder Carina Høgsted Kirkegaard, MCH, tlf. 99 26 99 86, mail: cak@mch.dk