26-09-2016  - Lea Schøler Christensen / MCH Pressse

Nyt på Outlet-Messen: Upcoming Designers

Nyt på Outlet-Messen: Upcoming Designers

Som noget nyt kan man på den kommende Outlet-Messe den 1.-2. oktober handle hos helt nye designnavne. Foto: MCH.

Når Outlet-Messen åbner i weekenden i MCH Messecenter Herning, vil der som noget helt nyt være et område, der hedder Upcoming Designers med deltagelse af otte helt nye, danske design-navne, som er i gang med at bryde igennem på det danske marked.

 

Tid:
Lørdag 1. oktober 2016 kl. 10.00 - 17.00 (kl. 9.00 for Early Bird i Mode Bazaaren)
Søndag 2. oktober 2016 kl. 10.00 - 16.00

Sted:
MCH Messecenter Herning

Om messen:
Outlet-Messen er Danmarks største shoppe-mekka med kvalitetsvarer til outlet-priser, så du kan shoppe amok med god samvittighed. Vi fylder hele 3 haller med varer fordelt under temaerne MODE BAZAAR, ROLLINGER, SPORT, MANDFOLK, BOLIG og LIVSSTIL. Sortimentet spænder bredt med varer til både hende og ham, børn og unge, skiløbere og golfspillere, huset og haven.

MCH introducerer et helt nyt område på Outlet-Messen, som foregår den 1. og 2. oktober. Man vil nemlig kunne købe designvarer fra helt nye design-navne i området Upcoming Designers.

- Det er spændende at se, hvad der sker inden for dansk design og mode, og vi er stolte af at kunne præsentere en række nye, fremadstormende design-mærker på Outlet-Messen. De repræsenterer alle et nordisk design-udtryk og har hver deres egen unikke stil. Vi er vilde med dem, og det håber vi også, de mange gæster på Outlet-Messen vil være, siger projektleder Maja Kjær Juul, som glæder sig til at byde designerne velkommen.

Fra tøj og smykker til skateboards og plakater

I området Upcoming Designers vil otte designere have hver deres stand, hvor man kan købe deres produkter. Det drejer sig om skodesigneren Another Project, taske- og accessories-designeren Broundal, smykkedesigneren Vera Vega, tøjdesigneren Stine Ladefoged, skateboard-designeren Parfa Crew, plakat- og kortdesignerne NørgaardNørgaard, smykkedesigneren Chebørløv Design DK og smykkedesignerne FRIIHOF+SIIG.

Og alt dette finder man blandt de i alt 160 udstillere, hvor man kan handle til outlet-priser hos utallige kendte sko-, tøj- og accessories-mærker.

Husk det brugte tøj

For at få plads til de nye indkøb, skal der ryddes op i tøjskabene derhjemme, og det aflagte tøj kan man tage med og aflevere på Outlet-Messsen. For også på denne Outlet-Messe kan man donere sit gamle tøj til Røde Kors. Ikke bare brugt tøj og brugte sko, som kan bruges igen, men også slidte tekstiler, som kan forvandles til tøjfibre, der kan bruges som pudefyld med mere.

Og det nytter at donere sit gamle tøj. For værdien af en sæk blandet genbrugstøj på cirka 10 kilo kan Røde Kors for eksempel købe mad til to børn på flugt i mere end en måned eller give dem to varme tæpper. Og for værdien af 2 sække brugt tøj kan de sikre besøg og kontakt i to måneder til et ensomt menneske i Danmark.

Landsindsamling på Outlet-Messen

På messens sidste dag, søndag den 2. oktober, holder Røde Kors desuden landsindsamling. Den kan man også støtte på Outlet-Messen, hvor Røde Kors’ indsamlere vil stå ved indgangene.

- Vi er glade for samarbejdet med Røde Kors på Outlet-Messen, så der kan bidrages til alt det gode og uundværlige arbejde, Røde Kors står bag, siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.