22-09-2021  - MCH Presse

Nyt Silas Holst-boyband bringer kæmpehits til Herning

Nyt Silas Holst-boyband bringer kæmpehits til Herning

Pressefoto.

I samarbejde med nogle af landets dygtigste performere har Silas Holst netop etableret ’THE BOYBAND’, der bringer de største boyband-hits gennem tiden tilbage på scenen. Danmarks nyetablerede boyband lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter fredag 13. januar 2023.

Musikalske boyband-perler som ’I Want It That Way’, ‘Everybody’ og ‘Show Me The Meaning’ bliver vækket til live i MCH Herning Kongrescenter i begyndelsen af 2023. Her tager Silas Holst, som frontfigur i THE BOYBAND, publikum med på en musikalsk tidsrejse med de største ørehængere fra 90’erne og frem til i dag på sætlisten.

Med rettighederne på plads til de 28 største boyband-hits vil Danmarks nystiftede boyband levere en koncertoplevelse udover det sædvanlige med et storslået mix af sang, dans, skuespil, showmanship og humoristiske indslag. Publikum i MCH Herning Kongrescenter bliver taget i hånden af fem selvtillidsfyldte og selvironiske bandmedlemmer, der gennem et spektakulært sceneshow, en hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener holder et brag af en popfest i Herning.

Skarpe entertainere samlet på scenen
Foruden Silas Holst består det nyetablerede THE BOYBAND af Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg, der kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv-personligheder.

Når THE BOYBAND gæster Herning, er der desuden en unik mulighed for at komme helt tæt på bandet med en VIP-billet. Her kan publikum få en eksklusiv oplevelse inden koncerten, når boybandet er værter ved en ’Meet and Greet’ med mulighed for at få taget billeder med bandmedlemmerne og stille spørgsmål, ligesom der vil være en lille intim koncert.

‘THE BOYBAND TOUR – Do you remember?’ kan opleves fredag 13. januar 2023. Billetter kan købes fra fredag 24. september kl. 10 via mch.dk.