18-10-2019  - MCH Presse

Onkel Reje og Brille som heavy tryllekunstnere i Herning

Onkel Reje og Brille som heavy tryllekunstnere i Herning

Pressefoto.

Hvad har heavy metal og tryllekunst til fælles? Onkel Reje og Brille er svaret. Den magiske kombination kan opleves på scenen, når Onkel Rejes og Brilles Mega Heavy Trylleshow kommer til MCH Herning Kongrescenter 15. februar 2020.

Glem alt om pæn opførsel, bordskik og pli. Onkel Reje er på mange måder modsætningen til ”gode manerer”, for i hans børneunivers må man gerne lugte, prutte og skraldgrine alt det, man vil. Figurerne Onkel Reje, Brille og Mormor har formået at betage både børn og voksne med skæve historier og underfundige livsbetragtninger. Ramasjang-succesen har været fast inventar på DR’s sendeflade i flere år med alt fra pirater, børnenes brevkasse til en julekalender, og en af de sidste nye skud på stammen er Onkel Rejes Heavyband.

Nu kan publikum også få lov at opleve den mega heavy side af kunstneren live, når Onkel Rejes og Brilles Mega Heavy Trylleshow går på scenen i MCH Herning Kongrescenter. Det bliver en morsom og skæv blanding af læder, nitter og tryllestaver, langhårede gæster og tvivlsomme personager. Både kendte figurer og sange fra Onkel Reje-universet er med i showet, der kommer til at bestå af en god omgang heavy, røg og masser af grin.   

Onkel Rejes og Brilles Mega Heavy Trylleshow kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 15. februar 2020. Billetter kan købes på mch.dk.