11-02-2016  - MCH Presse

Oplev branchens innovative nyheder på Foodexpo

Oplev branchens innovative nyheder på Foodexpo

Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, præsenterer et væld af nyheder inden for udstyr, interiør samt føde- og drikkevarer. Oplev alle nyhederne i MCH Messecenter Herning fra 6.-8. marts 2016.

Fakta:

  • Foodexpo afholdes hvert andet år i MCH Messecenter Herning
  • Nordens største fødevaremesse
  • Omkring 475 udstillere og 25.000 besøgende er med på Foodexpo 2016
  • Læs mere og se de tilmeldte nyheder på foodexpo.dk


Den første ost lagret i Hjerm Kalkstensgrube, laksepølser med tang, innovativ emballageløsninger, nytænkende produktløsninger og opdrættede rejer lavet på overskudsvarme.
Fødevarebranchens iderighed er stor. Det beviser et kig på listen af nyheder, som kan opleves på Foodexpo.

I alt har Foodexpos udstillere i skrivende stund tilmeldt 158 nyheder, som kan fordeles i to kategorier: Føde- & Drikkevarer samt Interiør & Udstyr. Nyhederne kan allerede nu ses på foodexpo.dk, men også nærstuderes på udstillernes stande samt også på et fysisk ved Hovedindgangen på Foodexpo.

- Når man ser på bredden af nyheder, vidner det om, at fødevarebranchen er i evig og spændende udvikling for at følge med samt udfordre forbrugernes behov. Uanset om det handler om interiør, smagsvarianter eller noget helt tredje, er branchen altid på vej. Det glæder vi os sammen med udstillerne til at præsentere, siger messens projektleder, Carina Høgsted Kirkegaard.

- Fra besøgsanalyser fra tidligere år fremgår det tydeligt, at de besøgende kommer på messen med blandt andet nyheder for øje. Derfor kan vi allerede nu love, at der virkelig bliver noget at komme efter hos de op mod 475 udstillere, fortsætter hun.

På messen har besøgende ikke blot mulighed for at opleve branchens nyeste påfund, men også bedømme dem. På nyhedsområdet kan besøgende nemlig deltage i en afstemning, hvor

Foodexpos bedste nyhed kåres. Kåringen finder sted 8. marts, messens sidste åbningsdag.