13-09-2016  - MCH PRESSE

Oplev Elvis og Priscilla Presley i Jyske Bank Boxen

Oplev Elvis og Priscilla Presley i Jyske Bank Boxen

Foto: Graceland Archives.

Musikelskere får næste år en enestående chance for at opleve Elvis™ på det store lærred sammen med et live symfoniorkester og gæsteoptræden af Priscilla Presley, når koncertoplevelsen ”Elvis In Concert” gæster Jyske Bank Boxen i Herning.

FAKTA OM ELVIS PRESLEY

 

  • Elvis har solgt over 1 milliard plader, hvilket gør ham til den bedst sælgende soloartist nogensinde.
  • Elvis’ indspilninger inkluderer 150 albums og singler, som har opnået guld, platin eller multi-platin status.
  • Elvis indspillede over 700 sange gennem sin karriere.
  • Elvis blev nomineret til Grammy Awards hele 14 gange, vandt tre, og har også vundet en Lifetime Achievement Award.
  • Elvis har medvirket i 31 spillefilm og musicals.
  • Elvis’ Aloha from Hawaii blev alene på TV set af 1,5 milliarder mennesker verden over – et seertal som overgik månelandingens!
  • Elvis og Priscilla mødte hinanden i 1959 i Tyskland, da Elvis var i tjeneste for det amerikanske militær.
  • Elvis gav 636 udsolgte koncerter i træk i Las Vegas.
  • Elvis har aldrig optrådt i Europa. 

Takket være unikke optagelser får danske rock and roll-fans næste år mulighed for at få et helt særligt gensyn med Elvis Presley. Under titlen ”Elvis In Concert - The Wonder Of You” kommer publikum til at opleve verdens mest genkendelige stemme akkompagneret af et komplet symfoniorkester live på scenen i Jyske Bank Boxen 13. maj 2017. Orkestret vil fremføre The King of Rock and Roll’s™ mest kendte sange og hans fløjlsbløde, hjerteskærende ballader – det hele sammen med en helt særlig personlig optræden af Priscilla Presley.

- Dette show bliver både storslået og bevægende på én gang. Med ”Elvis In Concert” kommer man ikke tættere på en rigtig koncert med Kongen af Rock n’ Roll. Det store symfoniorkester, der spiller live, mens Elvis synger på storskærmene, bliver en uforglemmelig oplevelse. Med Elvis Presleys store appel til talrige generationer skal man nok ikke vente for længe med at sikre sig sin billet, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH Messecenter Herning.
 

Unik koncertoplevelse
Efter udgivelsen af albummet ”If I Can Dream” i 2015, som toppede hitlisterne og solgte over en million eksemplarer i Europa og en planlagt opfølger med titlen ”The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra”, kommer her muligheden for en eksklusiv koncertoplevelse med Elvis Presley på det store lærred, akkompagneret af et komplet symfoniorkester som del af en tour til 10 byer i Europa i maj 2017.

Den kritikerroste udgivelse ”If I Can Dream” består ligesom efterfølgeren af arkivoptagelser med Elvis Presleys stemme og nye orkester-arrangementer af nogle af hans største hits, samt masser af overraskelser inden for de genrer som Elvis var eksponent for. Her er alt fra rock til gospel, country og ballader, der tilsammen skaber en helt overvældende og medrivende oplevelse.

“If I Can Dream” og “The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra” er begge produceret af Nick Patrick og Don Reedman med Priscilla Presley, Don Reedman og Elvis Presley Enterprises som executive producere.
 

Priscilla Presley gæster Herning
I forbindelse med koncerten vil der være en helt særlig gæsteoptræden fra Priscilla Presley, som glæder sig til den unikke oplevelse:

- Sikke en ære det er at få lov til at producere og præsentere en live koncertoplevelse, som er en videreudvikling af, hvad der viste sig at blive et anerkendt og elsket album akkompagneret af et højt estimeret symfoniorkester.

Priscilla Presley, som er skuespiller, producer, forfatter og iværksætter, har medvirket til at gøre Graceland til en verdenskendt seværdighed og Elvis Presley Enterprises til en yderst succesfuld underholdnings-, licens- og handelsvirksomhed. Som skuespiller huskes Priscilla Presley specielt for sine roller i kult tv-serien ’Dallas’ og komedien ’Høj Pistolføring’.

Livekoncerten ”Elvis In Concert” er produceret af Elvis Presley Enterprises, mens den europæiske koncert tour er produceret af GEA Live. Det nye album ”The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra” er sat til udgivelse 21. oktober 2016 via Sony Music.

Billetsalget til ”The Wonder Of You”-koncerten starter fredag 16. september 2016 klokken 10 via billetlugen.dk og mch.dk.