27-01-2022  - MCH Presse

Oplev herrelandsholdet i Jyske Bank Boxen til marts

Oplev herrelandsholdet i Jyske Bank Boxen til marts

Pressefoto.

De danske håndboldherrer kan allerede til foråret opleves på dansk grund, når Nikolaj Jacobsens tropper spiller Norlys Golden League i Herning, Aalborg og Aarhus til marts.

EM er i fuld gang for Håndboldherrerne, og hvorvidt titlen som Europas bedste skal tilskrives Nikolaj Jakobsen og Co., må vi endnu vente lidt med at finde svaret på. Men indtil da kan vi glæde os over, at herrelandsholdet spiller tre kampe på hjemmebane til foråret.

Til marts spilles Norlys Golden League, hvor Herning, Aalborg og Aarhus danner rammerne om tre fede opgør. Jyske Bank Boxen lægger bane til kampene mellem Frankrig og Norge samt Danmark og Spanien lørdag 19. marts 2022.  Hvis man vil sikre sig en plads på tribunerne til de kommende kampe, kan man allerede nu sætte kryds i kalenderen d. 2. februar 2022 kl. 10.00, hvor billetsalget åbner.  

Forårets hjemmebanekampe giver endelig mulighed for, at Håndboldherrerne kan hyldes for deres flotte resultater det forgange år og forhåbentligt en ny triumf her i 2022. Coronakrisen har flere gange sat en stopper for, at de danske håndboldfans kunne hylde landsholdet, og derfor skaber det stor glæde hos værtsbyerne, herunder MCH, at man kan være med til at skabe den håndboldfest, som vi alle venter på, og være med til at hylde landsholdet for deres fantastiske præstationer.

- Vi glæder os meget til at byde både landsholdet og de mange danske håndboldfans velkommen tilbage i Jyske Bank Boxen. Herrelandsholdet er i verdensklasse, og vi ser frem til et brag af en kamp i Jyske Bank Boxen med tusindvis af glade fans klædt i rødt og hvidt, siger Georg Sørensen, der er administrerende direktør i MCH A/S.

Også hos Dansk Håndbold Forbund glæder man sig til at have danskerne tilbage på lægterne til håndbold i verdensklasse:

- De seneste to år har været særdeles anderledes, og derfor ser vi også frem til, at vi endelig kan rykke danskerne fra deres sofaer og tilbage på lægterne i arenaerne. Det bliver helt fantastisk, at vi igen kan opleve den stemning, som de danske fans formår at skabe til vores landskampe, siger Henrik M. Jakobsen, direktør i Dansk Håndbold Forbund.

Billetter til kampene mellem Frankrig-Norge kl. 13.30 og Danmark-Spanien kl. 16.00 lørdag 19. marts 2022 i Jyske Bank Boxen kan købes fra d. 2. februar 2022 kl. 10.00 via mch.dk.