21-10-2019  - MCH Presse

Oplev Mads & Monopolet live i Herning

Oplev Mads & Monopolet live i Herning

Pressefoto.

I over 15 år har Mads Steffensen sammen med Monopolet løst danskernes dilemmaer. Nu kan lytterne få lov til at opleve radiosuccesen live, når Mads & Monopolet går på scenen i MCH Herning Kongrescenter 16. maj.

Først på P3, så på P4 og nu for tredje gang i MCH Herning Kongrescenter. Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet uden tvivl det mest populære radioprogram i Danmark. Det er alt fra hverdagens små dilemmaer til danskernes store livskriser, der bliver behandlet i æteren, og uanset om der er tale om engangsknald eller bleskift, så får lytterne altid Monopolets uforbeholdne mening. Flere af monopoldeltagerne er efterhånden legendariske i dette regi, ligesom navnet Preben er blevet udødeliggjort i monopolsammenhæng.

Showet i Herning kommer ligesom radioprogrammet til at handle om danskerne og de dilemmaer, de havner i. Og dem er der - heldigvis - masser af. Mads & Monopolet tager blandt andet dilemmaer op, som publikum kan sende ind specielt til aftenens show i Herning. Som sædvanligt er Mads Steffensens Monopol ikke fedtet ind i nogle af dilemmaerne, ligesom de heller ikke har aktier i dem.

Som Mads Steffensen ville sige det, så bliver det en aldeles fremragende aften, når Monopolet tager publikums dilemmaer op på scenen i MCH Herning Kongrescenter. Det populære radioprogram har da også formået at fylde salene i Herning ved de tidligere besøg, så det gælder om at være ude i god tid, hvis billetterne skal sikres.

Hvis du skal med som publikum og vil have dit dilemma diskuteret, så skriv til monopoletlive@dr.dk. Der er ingen radiosending/podcast fra showet.

En aften med Mads & Monopolet kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 16. maj 2020. Billetter kan købes på mch.dk.