27-11-2019  - MCH Presse

Oplevelser for børn hitter i Herning

Oplevelser for børn hitter i Herning

Stjernerne fra årets MGP-show kan opleves til MGP Børnekoncert i MCH Herning Kongrescenter. Foto: MCH/Tony Brøchner

Det nye år byder på masser af oplevelser i børnehøjde i MCH. I 2020 består programmet både af klassisk børneteater og youtubere, ramasjangfavoritter og Disney på skøjter.

 

Arrangementer for børn er et stort trækplaster i MCH, og traditionen tro er der masser af underholdning på tapetet i sæsonprogrammet Oplevelser for alle. Billetterne til Ramasjangs Julemysterium i december i MCH Herning Kongrescenter blev revet væk på kort tid, men der er ingen grund til at fortvivle, for det nye år i MCH byder på masser kultur og underholdning for de små i familien.

Magiske prinsesser og heavy metal i børnehøjde

Der er lagt op til en magisk vinterferie, når Jyske Bank Boxen bliver iklædt et pust af vinterdrys 12. og 13. februar 2020. Der bliver gulvet forvandlet til en kæmpestor skøjtebane, når Disney on Ice for tredje gang lægger vejen forbi Herning. I det helt nye show 'Magical Ice Festival' er frygtløse prinsesser omdrejningspunktet. Showet byder på populære Disney-universer som Frost, Vaiana, Den Lille Havfrue, Skønheden og Udyret samt To På Flugt med Rapunzel og Flynn Rider i hovedrollerne. En kavalkade af Disney-figurer snører skøjterne i Jyske Bank Boxen, og der er noget for alle, både store og små Disney-fans.

Onkel Rejes og Brilles Mega Heavy Trylleshow hitter på Ramasjang, og nu tager Onkel Reje og Brille det populære tv-show med på scenen i MCH Herning Kongrescenter 15. februar 2020. Det bliver en eftermiddag fyldt med læder, nitter og tryllestave, langhårede gæster og tvivlsomme personager. Publikum kan se frem til at synge med på alle de kendte Onkel Reje-sange. Der bliver også masser af trylleri, røg og naturligvis heavy metal. 

Fra MGP til YouTube-stjerner

Stjernerne fra årets MGP giver koncert i MCH Herning Kongrescenter 29. marts 2020. En måned forinden er vinderen af MGP blevet kåret ved et stort finaleshow i København, og de populære sange og deltagere fra TV kan opleves live på scenen i Herning. De midtjyske MGP-fans kan se frem til en festlig børnekoncert fyldt med sang, musik og dans med masser af glade børn - både på og foran scenen. Som altid vil det også være muligt at få en autograf og en highfive af deltagerne.

ComKean og Den Mandige Elg hitter på nettet med test af computerspil og sjove videoer, og nu indtager de to populære YouTube-stjerner scenen i MCH Herning Kongrescenter 8. april 2020. Det er tredje gang Charly og Daniel, de borgerlige navne bag de to internetprofiler, optræder sammen live i show. Først tabte elgen i showet "ComKean Med Elg På." Så tabte han også i showet "Tæller/Tæller Ik." Nu gælder det om at få et comeback i showet, der meget passende har titlen "Elgens Revanche."

Klassisk børneunderholdning

Hr. Skæg med tal og hr. Skæg med matematik er efterhånden blevet klassikere inden for dansk børneunderholdning, og nu vender den populære tv-figur tilbage til de skrå brædder, når han optræder med sit helt nye show, Hr. Skægs hotel, 3. maj 2020. Som altid med Hr. Skæg, handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende. Hr. Skæg har åbnet sit helt eget hotel, og her møder man mennesker fra hele verden, men det er ikke altid lige let at forstå, hvad de vil. Sammen med Danmarks klogeste publikum og sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af at engelsk faktisk ikke er så svært, som folk går og tror.

Hvem husker ikke far Antons "Eeeeeeemiiiiiiil." I over 50 år har børn og barnlige sjæle nydt Astrid Lindgrens fantastiske fortællinger om Emil fra Lønneberg og hans skarnsstreger, og nu kommer det klassiske børneunivers til Danmark, når Emil fra Lønneberg opføres som musical i MCH Herning Kongrescenter. Det er MCH, der står bag opsætningen, og som altid bliver det en oplevelse med masser af sang, kostumer og flot regi. Forestillingen spiller fra 10. til 15. oktober 2020, og publikum kan se frem til at nyde den originale musik, kendt fra film og serie.