24-05-2019  - MCH Presse

Outlet-Messen skifter navn til Shopping- og outletmessen

Outlet-Messen skifter navn til Shopping- og outletmessen

Shopping- og outletmessen i MCH Messecenter Herning byder på aktiviteter for hele familien. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Messen, der byder på gode varer til gode priser i MCH Messecenter Herning, har i løbet af det seneste årti udviklet sig til at være mere end en outletmesse. De besøgende får i højere grad en shoppingoplevelse med masser af aktiviteter for hele familien, og derfor får messen nyt navn.

De to årlige shoppingweekender i MCH Messecenter Herning går i fremtiden under navnet Shopping- og outletmessen. Når messen finder sted næste gang 9.-10. november 2019 forvandles tre fyldte haller til et kæmpe shoppingcenter med varer indenfor kategorierne livsstil, rollinger, bolig, sport, mandfolk og mode.

- Messen er kendt for gode varer til gode priser, og det fortsætter, men derudover bevæger vi os over i en endnu mere oplevelsesbaseret retning, der indeholder flere aktiviteter for hele familien. Det nye navn er derfor et udtryk for messens udvikling, og at der i fremtiden kommer endnu flere familieoplevelser og en endnu bredere vifte af udstillere, siger projektchef i MCH Messecenter Herning Anders Ladefoged Mortensen.

Sidste gang messen fandt sted shoppede 12.046 besøgende på livet løs i MCH Messecenter Herning, hvilket betød en fremgang på 499 besøgende i forhold til sidste års forårsmesse, hvor 11.547 mødte op for at købe alt fra isenkram, elektronik og legetøj til modetøj, sko og sportsudstyr.

Læs mere om Shopping- og outletmessen på www.shoppingogoutletmessen.dk