11-04-2022  - MCH Presse

Påskeoplevelse for hele familien: Ikoniske legetøjsbiler speeder op i Jyske Bank Boxen

Påskeoplevelse for hele familien: Ikoniske legetøjsbiler speeder op i Jyske Bank Boxen

Action og fart for hele familien er i vente, når de ikoniske Hot Wheels-biler indtager Jyske Bank Boxen i kæmpestørrelser i påskedagene 15.-17. april. Pressefoto.

Som det eneste sted i Danmark besøger det actionfyldte show ’Hot Wheels Monster Trucks Live’ Herning på sin eksklusive europaturné. Her er der udsigt til fart i familiehøjde, når kæmpestørrelser af klassikerne fra børneværelset ruller ind i Jyske Bank Boxen 15.-17. april.

Motorbrøl. Tusindvis af hestekræfter. Et meget forstørret legetøjsunivers i højspændt action. Det er, hvad publikum har i vente, når ’Hot Wheels Monster Trucks Live’ folder sig ud i Jyske Bank Boxen med i alt fire shows i påskedagene 15.-17. april. Her bliver de ikoniske Hot Wheels-biler vækket til live i et hæsblæsende show for store som små med crashes, stunts og tricks på programmet.

Fra tændstikæskestørrelse til tunge trucks
Det er første gang, at ’Hot Wheels Monster Trucks Live’ lægger vejen forbi Herning, der nu får en unik mulighed for at se virkelige og meget forstørrede versioner af det berømte billegetøj, som har været fast inventar på børneværelserne i fem årtier – og som også er blevet samlerobjekter for voksne entusiaster.

Publikum kan glæde sig til at komme helt tæt på fanfavoritterne Bone Shaker™, Tiger Shark og Demo Derby, ligesom der vil være en særlig optræden fra Megasaurus – den kæmpemæssige, bilspisende, ildspyttende og forhistoriske robot. Fans i alle aldre kan desuden glæde sig til at opleve den helt nye Mega Wrex™, der med sit dinosaurdesign og sine 1.800 hestekræfter vil gøre alt for at knuse sine konkurrenter. Også den nye Bigfoot Midwest Madness™, der er affødt af et samarbejde mellem Hot Wheels og Bigfoot®, og Race Ace™ med det ikoniske flammedesign ruller ind i Jyske Bank Boxen. Der vil desuden være mulighed for at deltage i ’Crash Zone’ før showet, hvor hele familien kan komme helt tæt på de store monstertrucks, tage billeder og møde kørerne.

Historiske hjul
Den amerikanske legetøjsfabrikant Mattel, som også står bag ikonisk legetøj som Barbie®, Fisher-Price® og Thomas & Friends®, introducerede i 1968 legetøjsbilerne Hot Wheels. Siden har mange bilfabrikanter givet lov til, at Mattel kunne producere minimodeller af deres biler i serien Hot Wheels. Selvom Hot Wheels oprindeligt var målrettet børn og unge, er bilerne blevet en populær samlergenstand for voksne. Siden starten i 1968 er universet vokset, og de højtelskede biler rejser nu verden rundt i enorme versioner og underholder med imponerende shows.

Hot Wheels Monster Trucks Live kan opleves i Jyske Bank Boxen 15.-17. april. Billetter kan købes via mch.dk.