04-04-2016  - MCH Presse

Paul McCartney i Jyske Bank Boxen

Paul McCartney i Jyske Bank Boxen

Foto: MPL Communications/MJ Kim

Den 27. juni 2016 kan en sand legende opleves i Jyske Bank Boxen i Herning, når Sir Paul McCartney indtager Danmarks største multiarena til en historisk aften. Billetsalget starter torsdag den 7. april klokken 10.00.

Fakta om ”One on One”:

  • ”One on One”-koncerten foregår i Jyske Bank Boxen den 27. juni 2016
  • Billetsalget starter den 7. april klokken 10.00 via Livenation.dk og ticketmaster.dk
  • ”One on One”- tournéen kan opleves 9 steder i USA og Canada samt i Europa i Düsseldorf, Paris, Madrid, München, Berlin, Prag og Herning.

Læs mere:

www.paulmccartney.com
www.livenation.dk

Læs mere koncerten her

Som det eneste sted i Danmark har Jyske Bank Boxen glæden af at få besøg af Paul McCartney på hans ”One on One”-tour denne sommer. Det legendariske, tidligere Beatles-medlem gæster multiarenaen i Herning den 27. juni 2016.

- Det er en stor glæde for os at få lov at byde et så stort navn som Sir Paul McCartney velkommen i Jyske Bank Boxen i Herning. Det er en af de koncerter, vi har drømt om. Både på de mange fans og egne vegne vil vi gerne rette en særlig tak til koncertarrangøren, Live Nation, for at gøre denne koncert mulig. Vi glæder os meget til en historisk aften, siger Georg Sørensen, administrerende direktør for MCH A/S.

McCartney fylder 74 år kort før sin koncert i Herning. I sit liv har den Liverpool-fødte brite gang på gang bevist, at han besidder en uovertruffen evne til at kreere sangtekster og musik til glæde for flere generationer. Set-listen på ”One on One”- tournéen spænder netop over de mest elskede hits fra hele McCartneys karriere – fra medlem af The Beatles og senere bandet Wings til hans tid som soloartist. Ud over et overdådigt show med storskærme og fyrværkeri vil publikum således også kunne se frem til et svimlende udvalg af nogle af de bedste sange, der nogensinde er skrevet.

Med til koncerten medbringer McCartney sit band gennem mere end 10 år i ryggen. Bandet består af Paul "Wix" Wickens på keyboards, Brian Ray på bas/guitar, Rusty Anderson  på guitar og Abe Laboriel Jr. på trommer.

Se priser og læs mere koncerten her