16-12-2019  - MCH Presse

Pladeaktuelle Alex Vargas vender tilbage til Herning

Pladeaktuelle Alex Vargas vender tilbage til Herning

Pressefoto.

Efter et produktivt 2019 med udgivelse af hele tre EP’er lægger Alex Vargas vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med sine nyeste pop-perler 12. november 2020.

Der er en stor oplevelse i vente for alle midtjyske Alex Vargas-fans, når den pladeaktuelle hitmager giver koncert i MCH Herning Kongrescenter i efteråret 2020.

Sidst Alex Vargas lagde vejen forbi Herning var i december 2018, og nu får publikum atter mulighed for at opleve Alex Vargas’ karakteristiske vokal og gennemslagskraftige lyd.

Alex Vargas har dog ikke ligget på den lade side, siden han sidste gang begejstrede Herning. Med udgivelsen af tre nye EP’er og turnéer i både ind- og udland er Alex Vargas højaktuel. Oven i dette kan lægges et julecover af nummeret ’River’ og flere udsolgte forestillinger.  

Egoet har været Vargas’ primære fokus i 2019 med udgivelsen af ’superEGO’, ’EGOtrip’ og ’EGOmaniac’, hvor kunstneren dykker ned i egoet, udvikler sin sangskrivning og udforsker forskellige facetter af sig selv.

Med sit altoverskyggende talent og imponerende liveshows i bagagen er én ting sikkert: Alex Vargas er en artist, der skal opleves live.

Alex Vargas kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 12. november 2020. Billetter kan købes via mch.dk fra onsdag 18. december kl. 10.00.