20-02-2023  - MCH Presse

Pokalguld til GOG Håndbold i Jyske Bank Boxen

Pokalguld til GOG Håndbold i Jyske Bank Boxen

GOG Håndbold kunne søndag løfte pokalen efter en intens finaleweekend til herrernes Santander Final4. Foto: Kasper Glintborg/Tophåndbold

Tusindvis af håndboldglade danskere var 18.-19. februar samlet til en hæsblæsende håndboldweekend i Jyske Bank Boxen, hvor herrernes Santander Final4 blændede op for fight, fanaktiviteter og et stort finaleshow leveret af DJ Martin Jensen. Fynboerne fra GOG trak sig sejrrigt ud af topopgørene og kan således kalde sig pokalmestre.

Kampen om pokalen i herrernes Santander Final4-turnering var et tilløbsstykke af de helt store i weekenden, hvor Jyske Bank Boxen lagde halgulv til de afgørende opgør, sjove fanaktiviteter, streetfood-område og ikke mindst musikunderholdning af højeste kaliber.

Lørdag gjaldt det semifinalekampene, hvor Skjern Håndbold med en overbevisende sejr på 32-26 over Ribe-Esbjerg HH samt GOG Håndbold med en smal sejr på 36-35 over Bjerringbro-Silkeborg bookede de to pladser til søndagens store pokalopgør.

Finaleshow og guld til Gudme
Finaledagen blev indledt med en kamp om 3.- og 4.-pladsen, og her blev det Bjerringbro-Silkeborg, der med en storsejr på 29-21 over Ribe-Esbjerg HH kunne snuppe bronzemedaljerne.

Før finalebraget søndag eftermiddag skulle stå, indtog DJ Martin Jensen halgulvet og fyrede op for et stort show med vilde lyseffekter, ild og festligt musik, der for alvor fik folk i finalehumør. En femmålssejr på 34-29 over ligarivalerne fra Skjern Håndbold sendte for 11. gang pokalguldet til Gudme og fik de gulblussede lægter til at gynge.

Håndboldweekenden blev rundet af med medaljeoverrækkelse, og spillerne fra GOG Håndbold fik foruden guldmedaljerne også overrakt Santander Final4-pokalen i en feststemt Jyske Bank Boxen badet i guldregn.


Se flere billeder