11-10-2021  - MCH Presse

Populær Buster-musical bringer trylleri til Herning i efterårsferien

Populær Buster-musical bringer trylleri til Herning i efterårsferien

Traditionen tro inviterer MCH til familiemusical i kongrescentret i skolernes efterårsferie, og i år er det ’Busters verden’, der kan opleves på de skrå brædder 16.-21. oktober. Selvom flere forestillinger allerede er meldt udsolgt, er der stadig billetter at få til en stor oplevelse på tværs af generationer.

Kostumerne sidder, som de skal, replikkerne er knivskarpe, og rekvisitterne står klar i kulisserne. Alt er klappet og klar til at modtage publikum til MCH’s egenproducerede musical ’Busters verden’, der spiller i MCH Herning Kongrescenter 16.-21. oktober.

Når MCH blænder op for fortællingen om altid optimistiske og fantasifulde Buster Oregon Mortensen, er det til en god familieoplevelse, der kan nydes på tværs af generationer:

- ’Busters verden’ er en fantastisk forestilling for hele familien. Bjarne Reuter mestrer at tale til både børn og voksne – og i vores opsætning får klassikeren nyt liv og nye lag af dans og musik. Naturligvis kan man også glæde sig til Nanna Lüders’ kæmpehit ’Buster', siger Rasmus Steenberg, der er projektleder i MCH Musical.

Nye og erfarne kræfter
Det er første gang, at MCH Musical opfører ’Busters verden’, og som altid består holdet på og bag scenen af både engagerede og erfarne frivillige og nye talenter, som får smag for musicalgenren.

- På scenen kan både opleves erfarne kræfter fra tidligere familieproduktioner som eksempelvis den tidligere Pippi-hovedrolle Maja Hørslev, men også helt nye talenter som den lokale Adam Ostersen, der både spiller og virkelig er Buster med hud og hår. Det er et velsyngende hold, der er klar til at give publikum en stor oplevelse i efterårsferien, siger Rasmus Steenberg.

Traditionerne er også intakte, når det gælder interessen for MCH’s egne familiemusicals. Mange har allerede sikret sig plads i teatersalen i efterårsferien, og flere forestillinger er udsolgte, men der er stadig billetter at få.

Familieaktiviteterne er tilbage
Inden musicaloplevelsen går i gang på scenen, er der mulighed for familiehygge og sjov i kongrescentrets foyer, som åbner en time før forestillingen med skattejagt, salg af trylleartikler og tegnekonkurrence med mulighed for at vinde præmier fra både LEGO, FC Midtjylland, Speed Stacks og Nordisk Film.

En klassiker med hjertet på rette sted
Bjarne Reuters bestseller fra 1979 huskes af mange som følge af Bille Augusts skønne filmatisering fra 1984, og mange børn læser stadig romanen i skolen. Derfor vil det for de fleste være et kært gensyn med den fantasifulde, ukuelige optimist Buster, som prøver at hjælpe, hvor han kan, selvom det ikke altid lykkes efter planen.

’Busters verden’ spiller i Herning 16.-21. oktober 2021, hvorefter holdet drager mod Aalborg og Ringsted og opfører forestillingen. Billetter kan købes via mch.dk.