03-04-2019  - MCH Presse

Populær Evita-musical udløser endnu et ekstra show

Populær Evita-musical udløser endnu et ekstra show

Foto: Mingophoto

Premieren er fuldt booket, to ekstra shows blev sat i salg i februar, og nu sætter MCH Musicals endnu en forestilling i salg til den populære musical Evita, der spilles i MCH Herning Kongrescenter i perioden 4.-27. april.

Mandag aften var Evita-hovedrollen Annette Heick inviteret i Aftenshowet på DR1 for at fortælle om musicalen. Interviewet var blot det seneste eksempel på den store interesse for den verdensberømte musical, som MCH Musicals opfører i april. En interesse, der også betyder, at MCH Musicals nu kan melde fuldt booket til premieren torsdag aften i MCH Herning Kongrescenter.

I alt er fem forestillinger udsolgt. I februar blev der sat to ekstra shows i salg, og nu åbner MCH for endnu en forestilling. De, som ønsker at opleve den berømte musical, kan således nu sikre sig gode pladser til ekstraforestillingen onsdag 17. april. Der er desuden stadig billetter at finde til de ti øvrige forestillinger.

- Vi glæder os over den store interesse for Evita og ser frem til torsdag, hvor vi for første gang kan opleve resultatet af de mange måneders forberedelser. At store landsdækkende medier også finder både Annette Heick og hele holdets opførelse af Evita i MCH Herning Kongrescenter interessant, har naturligvis stor betydning for os, siger Stina Tang Frandsen, der er projektleder i MCH Musicals.

Musicalen Evita spilles i MCH Herning Kongrescenter 4.-27. april.