15-09-2020  - MCH Presse

Populær familiemusical udløser ekstra forestilling i efterårsferien

Populær familiemusical udløser ekstra forestilling i efterårsferien

Illustration: Björn Berg.

Stor interesse for musicalen 'Emil fra Lønneberg' og restriktioner med højst 500 gæster betyder, at MCH udvider spilleperioden med en ekstra forestilling tirsdag 13. oktober kl. 15.00 i MCH Herning Kongrescenter.

Interessen for en efterårsoplevelse med samvær, musik, dans og historie er stor, når MCH Musical opsætter den berømte Astrid Lindgren-klassiker 'Emil fra Lønneberg' 10.-15. oktober i trygge rammer i MCH Herning Kongrescenter.

Restriktioner betyder dog, at Teatersalen i kongrescentret højst må huse 500 gæster ad gangen. Samtidig går billetsalget så godt, at flere forestillinger allerede er fyldt op, og derfor åbner MCH nu for en ekstra forestilling tirsdag 13. oktober kl. 15.00. Dermed har endnu flere kultursultne børnefamilier mulighed for at opleve fortællingen om Emil fra Lønneberg, skarnsknægten med hjertet på det rette sted.

- Vi er meget taknemmelige over den store interesse for vores familiemusical igen i år. Vi glæder os over, at vi kan åbne for en ekstra forestilling, der kan skabe plads til de familier, som ønsker at få en god og mindeværdig efterårsoplevelse med hinanden i trygge rammer, siger projektleder i MCH Musical Rasmus Steenberg.

En familiemusical i trygge rammer
Publikum kan trygt nyde musicalen, når den kække Emil, lillesøsteren Ida, karlen Alfred, Tyttebær-Maja og alle de andre fra Lønneberg sørger for underholdningen i skolernes efterårsferie. Musicalen gennemføres under konceptet TrygtMCH, der med nøgleprincipperne antal, afstand og hygiejne sikrer gæsterne en tryg oplevelse.

Læs mere om konceptet TrygtMCH her. 'Emil fra Lønneberg' kan opleves i MCH Herning Kongrescenter i perioden 10.-15. oktober 2020. Billetter kan købes her.