05-03-2024  - MCH Presse

Populær Midt om Natten-musical sætter ekstra forestilling i salg

Populær Midt om Natten-musical sætter ekstra forestilling i salg

Teit Samsø, Laura Wildt og Daniel Høi-Nielsen skal spille henholdsvis Benny, Susan Himmelblå og Arnold i MCH's opsætning af musicalen 'Midt om Natten'. Foto: MCH/Mingo.

Der er rift om billetterne til musicalen 'Midt om Natten' i MCH Herning Kongrescenter, og derfor tilføjer MCH Musical nu en ekstra spilledag, 17. april 2024. Musicalen har premiere 5. april og spiller frem til 27. april.

'Midt om Natten' om barndomsvennerne Benny og Arnold, Susan Himmelblå og alle de andre i fristaden Haveje er en nyklassiker i dansk film, og fortællingens fortsatte popularitet afspejler sig i billetsalget til MCH Musicals opsætning af historien - billetterne bliver slet og ret revet væk.

- Vi kan konstatere, at vi sælger billetter i hele landet - og at herningenserne også i højere grad bakker op om vores lokale musical. Det sætter vi enormt stor pris på, for der ligger en masse lokale initiativer og bidrag i produktionen, også hvad angår de medvirkende på scenen. Vi nærmer os 10.000 gæster, så nu sætter vi en ekstra forestilling i salg for at imødekomme den store efterspørgsel, oplyser Rasmus Steenberg, projektleder i MCH Musical.

Med den flotte opbakning rider MCH Musical videre på bølgen fra sidste års meget succesfulde 'We Will Rock You' - faktisk er der på nuværende tidspunkt solgt mere end til Queen-hittet fra sidste år. Det er noget, der forpligter, og ifølge projektlederen er holdet helt og aldeles klar til at levere endnu en stærk musical med både velkendt musik og visuelle oplevelser.

Charmerende genganger og 40-års jubilæum
Med til at løfte opgaven er sanger og skuespiller Teit Samsø, der indtager rollen som Benny, og som også var en central del af sidste års succes.

- Teit Samsø var et herligt bekendtskab for både MCH Musical, publikum og anmelderne på 'We Will Rock You', så det er en stor fornøjelse at kunne præsentere ham i endnu en hovedrolle. Hans store stemme og charmerende spillestil kommer også i 'Midt om Natten' virkelig til sin ret, fastslår Rasmus Steenberg.

Timingen for MCH Musicals opsætning af 'Midt om Natten' er ikke tilfældig, idet det i år er akkurat 40 år siden, at Erik Ballings folkekære film med Kim Larsen, Erik Clausen og Birgitte Raaberg i hovedrollerne havde premiere.

- Vi glæder os til at hylde en af dansk films største klassikere - og selvfølgelig manden bag musikken, hele Danmarks lune Larsen. Han kunne formidle store følelser og det mest selvfølgelige og banale på en poetisk og nærværende måde, som nærmest var magisk, lyder det fra Rasmus Steenberg.

Musicalen 'Midt om Natten' har premiere i MCH Herning Kongrescenter 5. april 2024 og spiller frem til 27. april. Billetsalget er i fuld gang lige hér.