25-09-2019  - MCH Presse

Populær Pippi giver ekstra forestilling i efterårsferien

Populær Pippi giver ekstra forestilling i efterårsferien

Der er stor interesse for MCH's egenproducerede familiemusical om Pippi Langstrømpe, der opføres i efterårsferien 2019 i MCH Herning Kongrescenter. Pressefoto.

Interessen for opførelsen af Astrid Lindgrens populære fortælling om verdens stærkeste pige er stor. Derfor åbner MCH nu op for en ekstra forestilling i efterårsferien onsdag 16. oktober kl. 14.30, så flere familier kan opleve Pippi, Tommy og Annika.

Der har været rift om billetterne til Pippi Langstrømpes eventyrtogt i MCH Herning Kongrescenter i skolernes efterårsferie. Derfor udvides rækken af forestillinger med endnu en, der opføres onsdag 16. oktober 14.30 i Teatersalen.

Historisk set har MCH’s familiemusicals da også nydt stor popularitet blandt publikum. Derfor blev det besluttet at udvide kapaciteten yderligere til opsætningen af Pippi for at imødekomme den store efterspørgsel. Alligevel ser det ud til, at forestillingerne bliver udsolgt, og derfor har man valgt at give en ekstra forestilling.

- Vi ønsker at give flest mulige en stor teateroplevelse i efterårsferien, og derfor har vi nu valgt at åbne op for endnu en forestilling. Dermed får flere familier nu mulighed for at opleve Pippi, Hr. Nilsson og alle de andre populære Astrid Lindgren-karakterer, fortæller projektleder i MCH Musical Rasmus Steenberg.  

Pippi Langstrømpe spilles i perioden 12.-17. oktober, og det er fortsat muligt at få billetter til forestillingerne 14., 15. og 16. oktober via mch.dk.