10-02-2023  - MCH Presse

Populær podcast gik live i Jyske Bank Boxen

Populær podcast gik live i Jyske Bank Boxen

Makkerparret Emil Thorup og Thomas Skov leverede et topunderholdende show i en fyldt Ankomstbygning i Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/Theis Poulsen.

Der var fuld sal, da de to venner Emil Thorup og Thomas Skov lagde vejen forbi Herning fredag 10. februar og sørgede for et brag af en underholdende aften med den populære podcast ’Livet ifølge Emil og Thomas’.

”Jeg ringer til Jyske Bank Boxen på mandag” – sådan lød det kækt fra Thomas Skov tilbage i august 2022. 6 måneder senere, fredag 10. februar, stod de to venner, Emil Thorup og Thomas Skov, klar i en fyldt Ankomstbygning i Jyske Bank Boxen.

Her serverede de et topunderholdende og festligt show, som tog udgangspunkt i makkerparrets populære podcast ’Livet ifølge Emil og Thomas’. De kom vidt omkring: alt lige fra lærerige anekdoter, hudløst ærlige fortællinger fra og om livet, tabubelagte emner til musikalsk besøg af rapperen Johnson og naturligvis masser af hylende morsomme indslag.

Målet – i deres podcast såvel som showet – var at underholde, men også at gøre det nemmere at tale om nogle af de tabuer og uhensigtsmæssige emner, som de to venner bringer på banen. Publikum var i den grad underholdt fra top til tå, og det blev både understreget af kæmpe klapsalver og adskillige latterudbrud. Der var således høj stemning og brede smil at hente blandt aftenens tilskuere, da Emil og Thomas sluttede showet af med bravur til et stående bifald.

Foråret byder på flere mindeværdige og store oplevelser i Jyske Bank Boxen med intet mindre end tre verdensstjerner på programmet: den udsolgte Robbie Williams-koncert 26. februar, Michael Bublé 15. marts og Andrea Bocelli 26. marts.   


Se flere billeder