02-04-2019  - MCH Presse

Populære Neighbours & Friends giver koncert i Herning

Populære Neighbours & Friends giver koncert i Herning

Pressefoto.

Det populære underholdningsorkester fra Mariehaven i Ansager Neighbours & Friends giver koncert i MCH Herning Kongrescenter lørdag 9. november 2019.

Mariehavnen byttes ud med scenen i MCH Herning Kongrescenter, når det 11-mand store orkester Neighbours & Friends 9. november lægger vejen forbi Herning på sin nye efterårsturné.

Neighbours & Friends har gennem årene etableret sin base på Mariehaven i Ansager, hvor et trofast publikum fra nær og fjern har strømmet til de populære koncerter "Sommersang i Mariehaven", som også kan opleves på forskellige tv-kanaler hjemme i stuerne. Nu drager det folkekære orkester atter ud i landet for at møde publikum på deres hjemmebane. Og det bliver både med nye sange og kendte hits, når bandet sætter takter og toner i Herning.

- Vi glæder os til at møde publikum igen også ved efterårstid. Sidste år holdt vi pause, men nu er vi klar igen, og denne gang bliver det blandt andet med en god portion nyskrevne sejlersange. Der bliver selvfølgelig også bundet et par sløjfer af vores mere kendte sange. Som altid bliver det humørfyldt, levende og med god energi. Jeg tør godt love, at publikum har noget at glæde sig til, siger forsanger i Neighbours & Friends, Helge Engelbrecht.

Neighbours & Friends kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 9. november 2019. Billetter kan købes på mch.dk.