07-08-2019  - MCH Presse

Populært Disney-show forvandler Jyske Bank Boxen med nye fortællinger

Populært Disney-show forvandler Jyske Bank Boxen med nye fortællinger

Disney-figurerne Vaiana (tv.) og Maui (th.) er blot nogle af de ikoniske karakterer, der kan opleves i Jyske Bank Boxen i vinterferien 2020. Pressefoto.

Den spektakulære skøjteforestilling Disney On Ice genbesøger Jyske Bank Boxen med et helt nyt show, hvor Disney-fans kan se frem til et gensyn med de afholdte figurer fra de største filmsucceser. Showet kan opleves i vinterferien 2020, og billetsalget begynder 2. september.

Med et spektakulært sceneshow, fortryllende kostumer og nogle af verdens dygtigste skøjteløbere er der lagt op til en magisk vinterferie, når Disney On Ice 12. og 13. februar 2020 gæster Herning. Det bliver således tredje gang, Jyske Bank Boxen bliver omdannet til ét stort Disney-univers med de ikoniske karakterer i front.

I det helt nye show ’Magical Ice Festival’ er frygtløse prinsesser omdrejningspunktet. Publikum bliver således taget med på en forunderlig rejse gennem populære Disney-universer som Frost, Vaiana, Den Lille Havfrue, Skønheden og Udyret samt To På Flugt med Rapunzel og Flynn Rider i hovedrollerne. Det er altså en sand stjerneparade af populære Disney-figurer, der snører skøjterne i Jyske Bank Boxen.

Disney til mindste detalje
Detaljegraden er altid blevet dyrket i Disneys historik som filmskaber, og det er ingen undtagelse på underlag af is.

Med de imponerende detaljer og såvel dansk tale som sang kan alle aldre nyde forestillingen, garanterer Carsten Svoldgaard fra CSB Island Entertainment, der er en af Disneys danske samarbejdspartnere.

- Disney On Ice har altid været blandt de absolut største og bedste familieshows i verden, og showet næste år er i mine øjne et af de flotteste til dato. Disney har fokus på alle de små detaljer og ved præcis, hvordan man laver en forestilling, der både fanger unge og gamle, drenge og piger, fortæller Carsten Svoldgaard og fastslår:

- Hvis man er bare den mindste smule interesseret i Anders And, Elsa, Ariel, Rapunzel, Vaiana, Buzz Lightyear eller de andre klassiske Disney-figurer, så bliver Disney On Ice: Magical Ice Festival en stor, stor oplevelse.

Mod og magi
Frygtløse prinsesser, mod og magi er hovedingredienserne i det nyeste skud på Disney On Ice-stammen.

Publikum i Jyske Bank Boxen kan opleve tapre Vaiana og halvguden Maui på en farefuld færd for at levere det stjålne hjerte tilbage til Te Fiti, mens Anna og Elsa begiver sig på en rejse gennem det kolde og funklende Frost-landskab i selskab med den altid underholdende snemand Olaf. Og så har krabben Sebastian travlt med at holde styr på den noget eventyrlystne Ariel, alt imens den dristige Rapunzel og den charmerende Flynn Rider møder forhindringer på deres flugt. Og endelig sørger Udyret og hans fortryllede følge for et spektakulært show for den skønne Belle.      

Disney On Ice: Magical Ice Festival kan opleves 12. og 13. februar 2020 i Jyske Bank Boxen. Billetter kan købes på mch.dk fra mandag 2. september 2019 klokken 10.00.


Se flere billeder