21-01-2016

Positiv stemning på FarmerTech

Positiv stemning på FarmerTech

Foto: Wiegaarden.

Den nye landbrugsmesse FarmerTech i MCH Messecenter Herning fik besøg af 2.947 landmænd - fortrinsvis husdyrproducenter.

Fakta:

  • 113 udstillere
  • 2.947 besøgende
  • Næste FarmerTech: januar 2018

- Der har været en god stemning, og jeg har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra udstillerne, siger Sten Andersen, formand for FarmerTech og administrerende direktør for Dan Egtved A/S.

Han understreger, at FarmerTech med 113 udstillere er en anderledes og eksklusiv messe. 

- Vi har lagt vægt på innovation, viden og netværk, og jeg hører fra både udstillere og besøgende, at vi er lykkedes med det ny koncept for en landbrugsmesse, fortsætter Sten Andersen.

Fra Dansk Agroindustri bliver den nye messe også godt modtaget.

- FarmerTech er et godt og velkomment supplement i de vintre, hvor vi ikke har Agromek. Som udstiller har det været dejligt let og bekvemt at være med, så den samlede indsats har været overkommelig, siger Jens-Peter Pedersen, formand for Dansk Agroindustri og administrerende direktør for Jema Agro A/S.

Samtidig med FarmerTech har Plantekongres 2016 holdt sit årsmøde i MCH Messecenter Herning.

- Årsmødet blev holdt i nogle fantastisk gode rammer for de planteavlsinteresserede. Jeg synes, det er en rigtig god idé, at vi kan skabe synergi mellem landbrugets arrangementer, og jeg håber, at der er andre, som kan se FarmerTech som et omdrejningspunkt for messer og kongresser. Og den indbydelse gælder også vores kolleger i Fredericia, som arrangerer en sideløbende messe. 

Sten Andersen varsler allerede nu, at næste FarmerTech bliver i januar 2018.

FarmerTech er arrangeret af Dansk Agroindustri og Landbrug & Fødevarer og en række samarbejdspartnere med tilknytning til landbruget.

Læs flere nyheder fra messen

Se billedgalleri 

Yderligere oplysninger:
Sten Andersen, tlf. 2424 7634