12-04-2016  - MCH Presse

Publikum og anmeldere elsker årets musical HAIRSPRAY

Publikum og anmeldere elsker årets musical HAIRSPRAY

Foto: Kasper Kristoffersen

Mens nedtællingen til den jyske premiere på den anmelderroste HAIRSPRAY musical er i gang, runder forestillingerne i København og Herning 60.000 solgte billetter. Stjernecastet garanterer et forrygende show i Jyske Bank Boxen den 18.-22. maj.

FAKTA:

  • Forestillingen spiller syv gange i dagene den 18.-22. maj i Jyske Bank Boxen i Herning som det eneste sted udenfor hovedstaden.
  • Billetsalget er i gang via Billetnet.dk og i MCH Billetsalg, tlf. 9926 9708.
    Pris kr. 255-355-455-555,- inkl. gebyr. 

Anmelderkorpset har rost HAIRSPRAY til skyerne, og med de mange flotte anmeldelser kan det jyske publikum glæde sig ekstra meget til, at stjernerne om få uger brager ud over scenekanten i Jyske Bank Boxen med Broadwaymusicalen HAIRSRAY. 60.000 billetter er allerede solgt til HAIRSPRAY i Danmark, og musicalen er et must for enhver musicalelsker.

Jyllands musicalscene
Jyske Bank Boxen begejstrede folkene bag HAIRSPRAY, der netop har været på besøg på Jyllands musicalscene for at få de sidste deltaljer på plads, inden forestillingen rykker fra Tivolis Koncertsal i København til mægtige Jyske Bank Boxen den 18.-22. maj.

- Det er en ære for os at komme til Boxen. Det er jo en langt større scene, og vi skal møde et endnu større publikum – så i Boxen er der virkelig mulighed for at oparbejde en helt fantastisk stemning og skabe en endnu større fest, siger producent Thomas Langkjær.

Årets must see
I Jyske Bank Boxen tæller man ned til, at skuespillerne indtager de skrå brædder med glade musicalrytmer, den betagende historie og det medrivende sceneshow. HAIRSPRAY byder på et fænomenalt hold skuespillere med stjerner som Silas Holst, Julie Zangenberg, Lene Nystrøm, Johannes Nymark, Jesper Lohmann og det nyeste stjernefrø Nanna Rossen, der med sin fænomenale sangstemme og sit enorme skuespiltalent har overbevist anmelderne om, at en ny musicalstjerne er født. Sangeren Caroline Henderson er med sin kraftfulde stemme forrygende som bramfri soul-mamma. På scenen kan Martin Brygmann opleves for fuld kraft, når han optræder som kvinden Edna Turnblad, og i musicalen fremviser han både danse- og sangtalenter samt skøn humor, der giver smil på læben. 

- Jyderne kan forvente en forestilling fuld af godt humør og energi. Jeg tror, man går glad fra teatret, når man har været inde og se den her forestilling, fordi der er så mange farver og så meget knald på. Musikken er så fed. Det er jo rigtig soul, rigtig jazz og alt det fede fra 60’erne, fortæller Martin Brygmann, der selv stammer fra Jylland og ved, at det jyske publikum vil give den gas i Jyske Bank Boxen.

Martin Brygmann garanterer, at skuespillerne, danserne og musikerne er topmotiverede til de syv forestillinger i Jylland den 18.-22. maj. Her står castet foran op mod 3.800 forventningsfulde jyske publikummer til hver forestilling.