15-06-2018  - MCH Presse

Queen + Adam Lambert løftede taget på Jyske Bank Boxen

Queen + Adam Lambert løftede taget på Jyske Bank Boxen

Queen + Adam Lambert rockede Jyske Bank Boxen fredag 15. juni. Foto: MCH/Tony Brøchner

Det var et glædeligt gensyn, da Queen + Adam Lambert fredag aften indtog scenen i Jyske Bank Boxen til et brag af en rockkoncert.

Sætliste: 

Tear It Up

Seven Seas Of Rhye

Tie Your Mother Down

Play The Game

Fat Bottomed Girls

Killer Queen

Don’t Stop Me Now

Bicycle Race

I'm in Love With My Car

Another One Bites The Dust

Lucy (Adam Lambert Song)

I Want It All

Love of My Life

Somebody to Love

Crazy Little Thing Called Love

Drum Battle

Under Pressure

I Want to Break Free

You Take My Breath Away/Who Wants to Live Forever

Last Horizon

Guitar Solo

The Show Must Go On

Radio Ga Ga

Bohemian Rhapsody

Ekstranumre:

We Will Rock You

We Are the Champions

God Save the Queen

Siden bandet første gang delte scene ved American Idol-finalen i 2009, har Queen + Adam Lambert vist sig at være et enormt succesfuldt partnerskab, og fredag aften var ingen undtagelse, da rocklegenderne lagde vejen forbi Herning og Jyske Bank Boxen på deres sommerturné i Europa. Med Adam Lambert i spidsen høstede bandet flotte anmeldelser, da de senest spillede i Jyske Bank Boxen i 2015, og det var derfor ikke uden forventninger, at de op mod 11.000 Queen-fans tog i mod den populære gruppe til fredagens koncert.

Gensynsglæden var ikke til at tage fejl af, da lyset i Jyske Bank Boxen blev slukket og Queen + Adam Lambert satte koncerten i gang med Brian Mays nummer ”Tear it Up” fra 1984, der fik publikum til at bryde ud i jubel. Brian May kvitterede for de mange klapsalver med en solid guitarsolo til ”Fat Bottomed Girls”, hvor han satte i løb på scenen, der havde form som en guitar.

Legendariske Queen-klassikere

Queen + Adam Lambert leverede i løbet af aftenen hele kataloget af hits, og det var i den grad to meget nærværende, humoristiske og ikke mindst involverende herrer, der stod i front på scenen. Det varede ikke længe før Lambert tog ordet og hilste på publikum samt sendte en stor tak til de oprindelige Queen-medlemmer på scenen:

- Hej Herning! Har I det godt? Før vi går videre, vil jeg gerne takke de to rock n’ roll-herrer, jeg står på scenen med i aften: Brian May og Roger Taylor. Det er en kæmpe ære. Giv dem en stor hånd, sagde Adam Lambert, hvorefter han sendte en stor hyldest til Freddy Mercury med hittet ”Don't Stop Me Now”.

Også Brian May opfordrede de mange publikummer til fællessang, da han gik på scenen med sin guitar og spillede nummeret ”The Love of My Life” i en mørk Jyske Bank Boxen, der blev oplyst som en stjernehimmel af publikum. Herefter fortsatte festen, og der blev rocket med på legendariske Queen-klassikere lige fra ”I Want It All”, ”Another One Bites The Dust”, ”Somebody to Love” til ”We Are The Champions”, Mays eminente guitarsolo og selvfølgelig den uundgåelige titelmelodi ”We Will Rock You”, der fik taget til at løfte sig i Jyske Bank Boxen.

Et storslået sceneshow

Gennem næsten 2,5 time underholdt Adam Lambert, de to originalmedlemmer Brian May på guitar og Roger Taylor på trommer samt livebandet bestående af Spike Edney på tangenter, Neil Fairclough på bas og Tyler Warren på percussion de mange feststemte fans i Jyske Bank Boxen. Med intet mindre end 300 bevægelige lys, der blandt andet sendte lyskegler på tværs af stolerækkerne, tilsat røgelementer, konfetti, kæmpemæssige robotter og andre humoristiske tiltag som Lambert, der tog en cykeltur på scenen til "Bicycle Race", leverede Queen + Adam Lambert et storslået show, der fik et væld af klapsalver fra publikum.

 

ANMELDELSER

GAFFA: 6 stjerner

Det er DET, musikken kan! Musikken kan samle ting, som ikke kan samles, og det gør Queen + Adam Lambert denne aften i Boxen i Herning.

Læs anmeldelsen her

Herning Folkeblad: 5 stjerner

Queen leverede en konge-koncert, da de fredag aften besøgte Boxen i Herning. Bandet har snart 50 år på bagen, men de virker absolut ikke, som om de behøver abdicere lige foreløbig. Lyden, energien og sceneshowet var topprofessionelt og medlevende.

Læs anmeldelsen her

 


Se flere billeder