05-03-2022  - MCH Presse

Reddi sang sig til tops til Dansk Melodi Grand Prix 2022 i Jyske Bank Boxen

Reddi sang sig til tops til Dansk Melodi Grand Prix 2022 i Jyske Bank Boxen

Foto: MCH/Tony Brøchner

Lørdag aften dannede Jyske Bank Boxen for anden weekend i streg ramme om DR’s storslåede shows, da årets vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2022 blev kåret.

De otte sange og artister:

  • ’Vinden Suser Ind’ – Patrick Dorgan
  • ’Rave med de hårde drenge’– Fuld Effekt
  • ’The Show’ – Reddi
  • ’Happy Go Lucky’ – Morten Fillipsen
  • ‘Let Me Go’ – Josie Elinor & Jack Warren
  • ‘Kommet for at blive’ – Juncker
  • ‘En Skønne Dag’ – Der Var Engang
  • ’Hallelujah’ – Conf3ssions

Reddi skal forsvare de rød-hvide farver til Eurovision-semifinalen i Torino i Italien til maj. Det stod klart, da Jyske Bank Boxen lørdag 5. marts lagde scene til Danmarks største sangkonkurrence, hvor Reddi med hittet ’The Show’ sang sig direkte ind i både publikums og seernes hjerter.

I alt otte talentfulde artister dystede om det ærefulde trofæ. De tre finalepladser gik til Conf3ssions, Josie Elinor & Jack Warren og Reddi, men det blev altså rockkvartetten, der trak sejren i land.

Storslået show i en oplyst Jyske Bank Boxen  
Allerede ved ankomst kunne de Grand Prix-glade gæster nyde et smukt syn af en Jyske Bank Boxen oplyst i blå/gule farver for at udvise solidaritet med Ukraine.

Det imponerende musikshow blev indledt med jubel og kæmpe klapsalver fra publikum, da sidste års vinder Fyr & Flamme sang festen i gang med favoritten 'Øve os på hinanden'. Herefter indtog værtsparret Tina Müller og Martin Brygmann scenen og styrede publikum og seerne hjemme i stuerne gennem showet og aftenens otte Grand Prix-hits.

Det to timer lange show var krydret med underholdende indslag og bød blandt andet på en smuk musikalsk hyldest til Abba sunget af Caroline Henderson, Stine Bramsen og Herning Kirkes Drengekor.

Reddi skal bringe Danmark videre i finalen
Med en drøm om at sammensætte det perfekte girlpower-drevne band har multikunstneren Chief1 i fællesskab med Ihan Haydar skabt Reddi. For Reddi kommer det musikalske håndværk altid i første række, og der er ingen tvivl om, at Ihan Haydar på trommer, Ida Bergkvist på bas, Agnes Roslund på guitar og Siggy Savery, der spiller guitar og synger, er mere end klar til at stå på scenen for Danmark.

Til maj gælder det Eurovision Song Contest, som i år finder sted i Torino i Italien. Det er 66. gang, at det internationale Melodi Grand Prix afholdes. Tirsdag 10. maj skal Reddi sikre Danmark en god placering, og får Reddi stemmer nok til at bringe Danmark videre i finalen, sker det 14. maj.


Se flere billeder