05-02-2023  - MCH Presse

Rekordmange besøgende til motorweekend i MCH

Rekordmange besøgende til motorweekend i MCH

Yamaha SuperCross & Freestyle Show leverede actionmættet underholdning i Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/Theis Poulsen.

Markant flere end nogensinde valgte at besøge Motorshow i MCH Messecenter Herning og Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen i denne weekend. En solstrålehistorie, der naturligvis vækker begejstring hos arrangøren ASP Event, der melder om en i det hele taget særdeles vellykket weekend med masser af store motoroplevelser.

Besøgstal

  • Motorshow: 29.516
  • Yamaha SuperCross & Freestyle Show: 12.334
  • Samlet: 41.850

I alt 41.850 motorglade indfandt sig i weekendens løb i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen, hvor de i førstnævnte kunne gå på opdagelse i et sandt slaraffenland af biler og motorcykler og i sidstnævnte opleve hæsblæsende motocross og halsbrækkende freestyle-stunts. Dermed slog Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show alle tidligere rekorder eftertrykkeligt.

- Vi har tidligere været oppe på 33.000 besøgende i alt og har haft det som en stor drøm at nå over 35.000. At vi nu står med et samlet besøgstal på 41.850 er helt vildt, og vi er selvfølgelig enormt glade og ovenud tilfredse. Også fordi det har været en magisk og fuldstændig fantastisk weekend rent indholdsmæssigt - alt er forløbet glat, og de besøgende har udtrykt stor begejstring for både Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show, konstaterer arrangør Lars Green fra ASP Event og forsøger at sætte nogle ord på, hvad det drastisk forøgede fremmøde kan ske at bunde i:

- Først og fremmest har alle involverede givet sig selv 100 procent, og derudover tror jeg, at vi tilbyder et produkt, som folk ganske enkelt har haft brug ovenpå en lang og svær periode med krig og prisstigninger. Der har lydt et motorbrøl over Herning by, og messen og showet har samlet set tilbudt oplevelser for alle med hang til fart og motorer - om det så er på hobbyplan eller som decideret livsstil. Der er åbenlyst en efterspørgsel på alle vores tossede idéer, lir og blinkende biler og motorcykler.

Motorcykelbranchen kan næsten ikke få armene ned
Motorshow, der i år bredte sig over 36.000 kvadratmeter, er med sine cirka 150 udstillere landets største bil-, motorcykel- og motorsportsudstilling og dermed et overflødighedshorn for alle med forkærlighed for motorer. Udstillingen bød også i år på showbiler, specialbiler, racerbiler, veteranbiler, elbiler og rallybiler samt alle de nye motorcykelmodeller, unikke, speciallavede modeller og en hel masse udstyr.

Hos Motorcykel Importør Foreningen kan man næsten ikke få armene ned over årets udgave af Motorshow og det ekstraordinært flotte fremmøde.

- Den generelle globale usikkerhed har medført, at motorcykelbranchen har været meget spændt på dette års Motorshow. Det er derfor med stor glæde, at vi kan konstatere, at messen har været en kæmpe succes, én af de største nogensinde, og langt oversteget vores forventninger, fastslår formand for Motorcykel Importør Foreningen Erik Blacha.

- Udstillingen har været fantastisk godt besøgt, og vores medlemmer har haft en rigtig god messe og oplevet en utrolig positiv travlhed. Der var stor glæde og tilfredshed hos udstillerne, og de besøgende gæster har været både seriøse og meget købelystne. Næsten 30.000 mennesker har besøgt vore stande, og vores medlemmer er derfor meget tilfredse. Der er også en stor ros til ASP Event og MCH for en meget professionel håndtering af hele messen, lyder det videre fra formand for Motorcykel Importør Foreningen Erik Blacha.

Arrangør: Barren er sat højt, men vi har ikke nået toppen
Til Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen var der actionmættet smæk for skillingen på den til lejligheden anlagte bane bestående af 5.000 tons jord. Crosskørere fra den absolutte elite dystede om titlen som 'King of Herning', mens ligeledes højprofilerede freestylekørere bød på neglebidende stunts. Niveauet var i top hele vejen rundt, og ny 'King of Herning' blev franske Boris Maillard, der henviste Charles Lefrancois og Kevin Ballenger, begge ligeledes Frankrig, til henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Hos ASP Event glæder man sig over den vellykkede udgave af såvel Motorshow som Yamaha SuperCross & Freestyle Show - og man lover, at succesen ikke er ensbetydende med, at man nu agter at hvile det mindste på laurbærrene.

- Det er fantastisk at kunne konstatere, at vi har fat i den lange ende, og at eksempelvis nyhederne mountainbike-løb og det rene danske heat til supercross er blevet taget så flot imod. Men selv om barren nu er sat højt, så vil vi fortsat forsøge at gøre det endnu bedre - vi har ikke nået toppen, fastslår Lars Green.

Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show fandt sted i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen 3.-5. februar 2023.


Se flere billeder