13-12-2018  - MCH Presse

Rekordstort antal artister klar til Dansktop Prisen 2019

Rekordstort antal artister klar til Dansktop Prisen 2019

Hansi Hinterseer er årets store, internationale stjerne ved Dansktop Prisen 2019. Han fejrer i 2019 sit 25 års jubilæum som sanger. Foto: Aller Media.

Hansi Hinterseer, Kandis, Birthe Kjær, Humørekspressen, Torben Lendager og Dario er blandt de 18 optrædende artister, der indtager scenen i Jyske Bank Boxen til Dansktop Prisen 2019.

Jyske Bank Boxen bliver lørdag 23. marts 2019 centrum for en musik- og prisfest i dansktoppens tegn. Ikke færre end 18 artister og bands er klar, når Familie Journal igen i år fejrer dansktoppen. Årets prisshow byder på både velkendte og nye navne samt den østrigske superstjerne, Hansi Hinterseer.

- Vi inviterer 23. marts 2019 for fjerde gang til Familie Journals hyldest af Dansktoppen - en musikgenre, der gennem årtier har samlet danskerne. I år har vi glæden af både at have superstjernen Hansi Hinterseer på scenen, ligesom vi i musikkens ånd vil byde publikum på både nye og etablerede navne, siger Familie Journals chefredaktør Søren Johannesen, der for første gang i de fire år, Dansktop Prisen har været afholdt, kan byde publikum på så mange optrædende.

Publikum kan glæde sig til at opleve Birthe Kjær, Kandis, Humørekspressen, Johnny Hansen, Ole Kibsgaard med orkester, Johnny Reimar, Fede Finn & Funny Boyz, Torben Lendager & Roosters, Dario Campeotto og debutanterne på DTP-scenen Gry Johansen, Lisa Haavik og Katrine Daugaard. Den musikalske overflod understreges af, at også Michael Korup, Tine Schlichting, Helle Lynge, Dansvingerne og Kejser Larsen Band stiller op.

- Rigtig mange danskere elsker dansktopmusik, og vi har næsten fyldt Jyske Bank Boxen hver gang. Det understreger for os, at dansktop-genren, der både bygger på tradition og historie, i den grad har fat i publikum. Og så kan vi også se, at genren for alvor er ved at forny sig, som det er sket de sidste år med blandt andre Humørekspressen. De nye navne glæder vi os meget til at præsentere samtidig med de største, etablerede stjerner, siger Søren Johannesen.

- Selv om Dansktop Prisen er arrangeret af os på Familie Journal, er det en fest, der rækker langt ud over vores læserskare. Den årlige hyldestkoncert åbner nemlig genren for en ny generation, der har fået øjnene op for, at dansktop-musik samler folk i både dans og sang. Det er virkelig livsbekræftende. Vi ser frem til at fejre og hylde de bedste af de bedste og i det hele taget skabe en magisk aften. Aller Media, som Familie Journal er en del af, har en strategi, der bygger på vækst og bedre liv - og det er lige præcis, hvad den aften handler om: At vi er med til at gøre livet lidt sjovere og festligere, siger Søren Johannesen.

Dansktop Prisen afholdes for fjerde gang i Jyske Bank Boxen. Der uddeles priser i otte kategorier, nemlig Årets Kvindelige Dansktop Solist, Årets Mandlige Dansktop Solist, Årets Dansktop Gruppe, Årets Dansktop Album, Årets Dansktop Hit og Årets Dansktop Livenavn, Familie Journals Ærespris samt Familie Journals Læserpris.