17-09-2019  - MCH Presse

Rift om populære koncerter i MCH Herning Kongrescenter

Rift om populære koncerter i MCH Herning Kongrescenter

Pressefoto.

En ny sæson er startet i MCH Herning Kongrescenter, og publikum har allerede nu vist stor interesse for koncerterne, der er på programmet de kommende efterårs- og vintermåneder.

Koncerter i vintermånederne i MCH Herning Kongrescenter

  • Neighbours & Friends lørdag 9. november 2019
  • Jonah Blacksmith lørdag 30. november 2019
  • Leonard Cohen hyldestkoncert lørdag 11. januar 2020
  • Michael Learns to Rock fredag 17. Januar 2020
  • Mads Langer fredag 31. januar 2020
  • Lis Sørensen torsdag 27. februar 2020
  • Poul Krebs fredag 28. februar 2020

Med en lang række nye og velkendte artister på programmet venter der publikum masser af koncertoplevelser i MCH Herning Kongrescenter, der netop har åbnet dørene til en ny sæson. De musikglade koncertgængere i Herning og omegn har allerede vist stor interesse for vinterhalvårets program. Med kun få billetter tilbage kan Tina Dickow se frem til en fuld sal, når hun lægger vejen forbi kongrescentret 24. oktober på sin soloturné, som bygger på Dickows syvende og seneste studiealbum 'Fastland'.

2 x Krebs på menuen
Også Poul Krebs, der giver koncert 28. februar 2020, var populær blandt publikum, og koncerten, der blev sat i salg 2. september, var udsolgt på blot to dage. På touren fejrer Krebs jubilæet for albummet SMÅ SENSATIONER, og grundet den store interesse for koncerten er der netop blevet offentliggjort en ekstra koncert i MCH Herning Kongrescenter 1. marts 2020. Endnu flere publikummer kan således se frem til at genopleve de populære ørehængere som 'Sådan nogen som os', 'Morrison, Dylan og Elvis', 'Prinsessen af Aalborg', 'Vinden danser' og 'Leidse Plein'.

Musikoplevelser for enhver smag
De kolde måneder byder foruden Dickow og Krebs på koncertoplevelser for enhver smag. I november kan publikum se frem til at opleve Neighbours & Friends 9. november og Jonah Blacksmith 30. november. Det nye år begynder med en hyldestkoncert med Leonard Cohen 11. januar med et sandt stjernecast på scenen bestående af blandt andre Steen Jørgensen, Signe Svendsen og Claus Hempler. Michael Learns to Rock skruer op for gamle klassikere 17. januar, mens publikum får rig mulighed for at skråle med på Mads Langers mange hits 31. januar. Vintermånederne sluttes af til tonerne af Lis Sørensen 27. februar og jubilæet med Poul Krebs 28. februar, inden forårsmånederne for alvor står for døren.