06-04-2022  - MCH Presse

Rockfænomenet The Minds of 99 erobrer Jyske Bank Boxen

Rockfænomenet The Minds of 99 erobrer Jyske Bank Boxen

The Minds of 99, der af mange regnes for at høre til landets bedste livebands, gæster Jyske Bank Boxen nu på lørdag. Pressefoto.

På lørdag venter en koncertoplevelse af de helt store, når rockbandet The Minds of 99 indtager Jyske Bank Boxen. Gruppen betragtes af mange som et af landets bedste livebands, så der er lagt op til et brag ud over det sædvanlige.

Det succesrige rockband The Minds of 99 gæster Jyske Bank Boxen 9. april i anledning af gruppens fjerde album, 'Infinity Action', der udkom som en overraskelse tilbage i januar. Et album, der vanen tro kastede store mængder rosende ord og flotte anmeldelser af sig.

The Minds of 99 er ikke mindst elsket for bandets energiske liveshows og evne til i det hele taget at skabe mindeværdige koncertoplevelser. Det er ikke uden grund, at gruppen hører til landets absolutte livefavoritter, og populariteten var da heller ikke til at tage fejl af, da bandet i september optrådte for fuldt hus i Parken. Stemningen blev i begejstrede anmeldelser beskrevet som 'ekstatisk' og 'forløsende'.

Parade af hits og ørehængere
I Jyske Bank Boxen kan publikum se frem til at mærke suset og skråle med, når et af Danmarks største navne fyrer op under talrige hits og ørehængere såsom 'Hurtige hænder', 'Stjerner på himlen', 'Alle skuffer over tid' og 'Som Fluer'.

The Minds of 99, der både har vundet priser og spillet en lang række stadion- og arenakoncerter, ramte endnu en gang plet, da bandet først på året udgav 'Infinity Action'. Som med de tidligere udgivelser gik gruppens post-punk-inspirerede rock atter rent ind, og de fem barndomsvenner fra Frederiksberg tager det hele med til Herning.

The Minds of 99 gæster Jyske Bank Boxen 9. april 2022 og medbringer DJ Eloq og Tobias Rahim som support - det er stadig muligt at købe billet, og det foregår lige her.